Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kurac, sve je ambis jebeni, kad imam talenat da okinem na 1.01 kvotu.
pa isti kurac da li si pao na 1.01 ili 4.2... Ides dalje
Estrella V. - Leite W.
ki 1
1.10
Diyas Z. - Zhang L.
ki 1
1.15
Radwanska A. - Hercog P.
ki 1
1.07
Stosur S. - Wang Yf.
ki 1
1.12
Azarenka V. - Date-Krumm K.
ki 1
1.12
Errani S. - Erakovic M.
ki 1
1.40
Stephens S. - Soler S.
ki 1
1.25
Ukupna kvota
2.97
valja ovo odigrati, manje-više realan tiket, favoriti (ne znam zašto je ovolika kvota na erani)
to je to što se tiče ovih do 10 ujutru a kad ustanem razrađujemo detaljniji i kompleksniji plan jebanja mozzartoa
janosh
Trejler jebanja mozzartoa http://i.imgur.com/63lgOKx.png
HAHAHAHHA
papete jebo te mocart jesi mogo svetlo žuta slova na belu pozadinu čkiljim pola sata kao debil da vidim šta piše
dajte sutra tenisa al nešto iole mrsno, ove 1,15 janosh kvote sam mogo i sam da iznabadam
Dvajte ta zuta slova su mu trejdmark jbg
ok brate pozzz
hey momci pazite se loshe karmee
jer mozete biti busto
Newells Old Boys - Olimpo Bahia Blanca
покушајте 2-1, пре годину дана су одрадили исти прелаз... е да, квота за овакве прелазе је обично од 30 до 40 а сад је 21, тако да где има дима има и ватре, а надам се да ће вечерас да ГОРИ
100 кинти за 2 100, за 10 мина почиње меч
što loshe karme, baš smo okey momci. ja se danas javio nekoj babi u liftu
fala šomaro, biće ispraćeno svakako
Ovako neš' na prvu loptu
Real - Bazel 1&GG
Juve - Malme 0-3
Benfika - Zenit 0-3
Liverpul - Ludogorec X-1
Pozz
bookmakeri su medju nama, kvare nash plan jebanja mozzartoa
janosh
Kurac Somi, pise da je zabranjeno igrati u singlu