Kad sam video da Holandjani gube, mislio sam da sam sve pao, zaboravi na jedan tiket.
Holandija 2+pp
Norveska x-1
Vels 1i2-3
Belgija x2 i 2+.... na 250 din, fina isplata.
Danas igram ove nase bogalje 1-1 i 3+, i golove u prvom.
Poljska 1i2-3, Gruzija 2 +pp, Nemacka 1i 2-3, Rumune jaku dvojku cu pokusam sta kurac Jari Litmanen, Danska X kao kuca. I ove nase mlade 1x i 3+, mada je mala kvota sigunro.
Hahaha. Ja cekam portugal i u 95 ga daju i mi slavimo, dobio ja pare i ja kazem samo fali da je nemacka 1:1 i odlazim da vidim jel zavrseno kad ono 1:1 finished. Doslo mi da placem i smejem se u isto vreme. A najgore sto nikad ne igram ispod 1,4 kvotu al reko nemci su sigurica pa da povecam.
Ехехе, јеб'о те живот, гле' тамо горе. Све сам промашио. На оба тикета, ја један пар нисам погодио.
Него шта је с овим Швабама, је л' ви можете да верујете да две текме заредом против тих тимова из средњег слоја они не могу да победе? Мени је то све нешто сумњиво због ових неких понуда на Бвину. Као враћа ти неки део улога, ако си се кладио на Швабе, а они нису победили. Тако било против Пољске, а и сад против ових шупака. А није нека квота на Швабе, па тако навлаче велике улоге. Ел могуће да је Швабо прод'о душу?
Јебала те бомба, Газимудоњо! лоло Ја одигр'о онај контрахендикеп, односно да Лимож неће изгубити више од 11,5 разлике и то ме једино сјебало. Погодио сам и Звезду и Уникаху и Ефес и Олимпијакос, једино ово сјебало. Штета. :Ѕ
Farani će da dobiju Đarme...
Јер је противник Фаранин...
Заправо, до малопре сам нешто премостио у глави и мислио да играју против Малте :О Па, Фарани умеју да буду тврд орај....
Рецимо.. http://i.imgur.com/XbnCzqV.png
Na Zapadu ništa novo.
http://www.millenniumbet.net/betting/checkTicket?ticketNumber=830441700068&pin=6361
Ja sam sinoc jebao Meridijanoooaa.
Kad sam video da Holandjani gube, mislio sam da sam sve pao, zaboravi na jedan tiket.
Holandija 2+pp
Norveska x-1
Vels 1i2-3
Belgija x2 i 2+.... na 250 din, fina isplata.
Danas igram ove nase bogalje 1-1 i 3+, i golove u prvom.
Poljska 1i2-3, Gruzija 2 +pp, Nemacka 1i 2-3, Rumune jaku dvojku cu pokusam sta kurac Jari Litmanen, Danska X kao kuca. I ove nase mlade 1x i 3+, mada je mala kvota sigunro.
Ја за данас одигр'о овако:
Грци - Северни Ирци тим 2 не даје гол
Швабе - Обични Ирци Х0:1 1
Пољаци - Шкоти 1
Мајами - Атланта 1
Игр'о сам и један егзибициони тикет:
Грци - Сев. Ирци тачан резултат 1:0
Наши - Шћипетари 3+
Финци - Румуни Х
Швабе - Об. Ирци Х0:2 1
Фарани - Маџари Х1:0 2
Можда и треба ићи на пољски национални занос и фанатизам.
АЈДЕ БРЕ ГРЦИИИ ЈАОООО ШТО МЕ УВЕК ЈЕБЕТЕ
Hahaha. Ja cekam portugal i u 95 ga daju i mi slavimo, dobio ja pare i ja kazem samo fali da je nemacka 1:1 i odlazim da vidim jel zavrseno kad ono 1:1 finished. Doslo mi da placem i smejem se u isto vreme. A najgore sto nikad ne igram ispod 1,4 kvotu al reko nemci su sigurica pa da povecam.
Ехехе, јеб'о те живот, гле' тамо горе. Све сам промашио. На оба тикета, ја један пар нисам погодио.
Него шта је с овим Швабама, је л' ви можете да верујете да две текме заредом против тих тимова из средњег слоја они не могу да победе? Мени је то све нешто сумњиво због ових неких понуда на Бвину. Као враћа ти неки део улога, ако си се кладио на Швабе, а они нису победили. Тако било против Пољске, а и сад против ових шупака. А није нека квота на Швабе, па тако навлаче велике улоге. Ел могуће да је Швабо прод'о душу?
Jedan evroligaški http://i.imgur.com/cZcFQuN.png
Sta je ovo , zanemela tema
CZT 1
Unics 2
I moze jedna BOMBA , nije bila odavno
Makabi - Limoz 2 , kvota 6.75 u mozzartu
poz
Јебала те бомба, Газимудоњо! лоло Ја одигр'о онај контрахендикеп, односно да Лимож неће изгубити више од 11,5 разлике и то ме једино сјебало. Погодио сам и Звезду и Уникаху и Ефес и Олимпијакос, једино ово сјебало. Штета. :Ѕ
jebiga sreto, ja bio uveren u H2, makabi promenio brdo igraca, dosli umorni iz amerike, mislio sam da nece razvaliti ove..
Konačno prekinut crni niz.
http://i.imgur.com/doUDemB.jpg
Nemo' se ljutis, al mi nismo ni znali da si u crnom nizu, ili u nizu ili da igras kladzu uopste
ja cak nisam znao ni da ga je uhvatila kisa jednog letnjeg dana
Čukarički kec
Ljudi za nekih metar dana igraju Mihailovićev i Stankovićev klub, reče sinoć Deki. Pokušaću da iskopam tačan rez lolo
Mačva - Indjija 0-1 tačan retultat imam dojavu