Кладионица

1. kud dodajem zvezdu jebo me otac da me jebo

2. Opet popadah, ne znam ni što se trudim više...

3. Torino 1-1, partizan 2it22+, salcburg x-1, dnjepar 1i2-3, viljareal x-1, ostali su sa kvotom ispod 7, pa nema svrhe da kačim. A u ovaj se uzdam najviše, lep tiket.

4. Šta je ovom crnom Dnjepru, đe je zapelo jebo vas konj!?

5. O jebo me konj, još kontam neutralan teren zbog rata, kad ono neutralan teren aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

6. https://www.youtube.com/watch?v=tk1xmigVHmo

A htedoh da odigram singl na besiktas i nista. Pu, jebo me konj

7. Bešiktaš baš bio fiks dana, ja nisam nešto puno uzeo, al' sam u kakvom-takvom plusu i danas, što je lepo.

Deranje, ispratiću i ja sa sićom ovo za večeras, čisto da pratim štogod.

8. što niko ne povika da je neutralan teren jebo vas galataqsaraj

9. александаркг
    Bešiktaš baš bio fiks dana, ja nisam nešto puno uzeo, al' sam u kakvom-takvom plusu i danas, što je lepo.

PuppetMaster
    Greota ne iskoristiti Besiktas danas... Ako hoce dalje, a verujem da imaju ambicije, ovo su im prekopotrebni bodovi.
    A i razlika u kvalitetu je, da se ne lazemo, ogromna.

Poucen iskustvom kad sam se razocarao jer sam stavio samo 1000 na Asteras protiv partizana i dobio ''samo'' 2700, danas sam jebo ovako:
    http://i.imgur.com/L7kf3b4.png

10. Je l' ovo u mocartu nema nba ili sam ja slepac?

11. i za nba i za dnjepar neutralni teren!!

12. Coa ima, ali samo uzivo daju pederi.

13. Au, papite, lepo.
    Majkupičku ja, nema nba na mocartu.

Sutra lirs - mehelen x i verder 1, nemoj posle "nisi rek'o".
    Edit: fala nikolase, onda čekam uživo jbg, taman valjda daju i na sajtu da se gleda.

14. puši kurac papete što ne reče da je dnjepar neutralni teren a danas sam te pitao i ti reče igraju na Blaužalu!!!!!!!

15. Sve kladionice dalju da se igra NBA, samo Mozzart nedade...

maky, jaci je Qarabag kako god okrenes. Jbg to je istina i moram ti reci.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.