Кладионица

1. француз ми не да да узмем сићу. бем га уста...

2. ja padoh za gol. Trebalo mi werder - keln x2&2+ a zavrsi 0:1 usta se poserem svabama i njihovom fudbalu

3. Dajte neki NBA, nebitna je kvota skorz ali da ste u fazonu ''u jebote, al je ovo sigurno, mogao bih kucu da stavim''

4. xexe

Toronto i Cikago

Memfis i GS

5. izijem flips

xexe

Toronto i Cikago

Memfis i GS

http://www.devilspice.com/Devil.gif

6. ŠOMI NADAM SE DA NISI ODIGRAO, DA SI PRESKOČIO KAO I JA, KAO ŠTO SMO I REKLI :)

7. Odlucio sam se za Memfisa 1, iako me nestonajvise privlaci Juta kontrahendikep od 5.5

8. ko je od vas ovde najbolji kladioničar, tj, ko od vas je najmanje u minusu otkako se kladi

9. Real-Barsa 1
    matUD-Celsi 2
    kvota oko 5,5
    jes da su bacene pare al bacao sam i vise

10. Džankeja nema 11 dana, kurva se po Grenoblu da otplati dugove i izbegne polomljene noge.

11. Жереми му је сводник, даје га на попуст бившим саиграчима из Гренобла. У елитним круговима подземних кладионица се шушка како је Џанкее на андркавер задатку скупљања злојава, а улога хукера му је маска, коју, додуше, плаћа крвавим радом.

12. Makaronac
    ŠOMI NADAM SE DA NISI ODIGRAO, DA SI PRESKOČIO KAO I JA, KAO ŠTO SMO I REKLI :)

нисам брате

http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20121103220358/uncyclopedia/images/d/d8/Happy-man.jpg

13. Vredi zategnuti sutra

Vest Hem - Siti 2&GG @2.85

Liverpul - Hal 1&GG @2.95

Zvezda - Donji Srem 1&GG @4.10

14. сера - санта круз, вероватно раде прелаз, одиграо сам пре почетка ово у систему из навике, без неке специјалне наде да долази а сад видим да санта круз води на полувремену а у 40. су добили црвени. наравно због тога није нека квота (тренутно 2.75) ал ко хоће може да проба

15. svonsi 1
    dortmund 1&3+
    bajer 1

16. fiksevi kola

dortmund 1i 3+ mislim da je oko 1,65
    siti x2 i GG kvota 2
    everton x2 i 2 + oko 1,6 moze i x2 i 2-3 tu je 2,35
    leverkuzen 1x i 2+ oko 1,6
    valensija 1i 2+ oko 1,6

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.