Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Умува га Интер Срето, имају и играча више. Јебеш га, ако ове јаднике не добију са играчем више, онда батаљујем кладионицу. Пази сад кад нас Звезда изјебе олол
Ууу.. задовољан сам како се развија ситуација. Звезда ми некако деловала најсигурније, видиш да сам је ставио на оба тикета. Мислиш ли да, не д'о Бог, Задар има шансе? :Д
Мислим да ће их урнисати Звезда, али сам мислио и да ћу после овог викенда да будем 200е у плусу, а не 2 сома у минусу, тако да моје мишљење и нема неку тежину лоло
Има, и квота је 1....
Још страхујем од овог Интера. Дешавало ми се у прошлости да овако нека екипа у гостима са играчем више 'лади јаја док води 1:0 и онда добију неки безвезан црвени ил' неки пенал свирају и шта знам... АЈДЕ дајте још један, јебем вас!
Izgleda da Rijecani opet namestaju prelaz iz 2-1. Primili su gol u 44.minutu ko prosli put protiv Istre. :D Probajte keca, kvota je 3.45
https://www.mozzartbet.com/sr/live-bet#1562609
Ух, прође Интер некако, Шоми! :Д А видим и овај јачи тикет ми добро иде за сада. Погодих Мехенглабаш 1Х и Лација. Ваљда ће бити неког кеша вечерас, само да видимо шта ће дуради Звезда...
Фала Срето мађијо, бар сам на нули :)
Драго ми је. А изгледа је твоје преписивање ипак донело срећу. :Д Ја сам се јуче исто поштено испромашив'о, па ћу бити тек у неком минималном плусу. Једино ако улети и овај други тикет, е онда сам већ јеб'о кладионицоа. Углавном добар неки дан данас, све очекивано дошло за сада.
брате ти ништа не конташ, која је сврха онда ако је квота 1, не може ништа да се заради поуу
Otišao je Cvijan, nek su mu sretni puti.
nmg vise da podnesem ovo brate krvni pritisak mi je visok :(
Издржи друже, енбиеј се ближи.
Hvala Somi, boricu se kolko mogu.
Браво Срето, прошла оба.
http://i.imgur.com/ZGzl2Df.png
http://www.banda.cz/webs/h/hokejtn/usr_files/image/hokej.jpg
Hohoho Sreta jebao kladionice. Koliko si dobar?
За 20 и нешто 'иљада.
Ево данас шта сам одигр'о:
Цедевита (-8,5) - Игокеа 1
КПР - Астон Вила 1Х
Квота: 4,06
SRETO AJDE JAVI SE HOCU DA TE ISPRATIM SA TOOKEY DINARA, KOLKO JE SIGURNO?
Не знам, брате... Глед'о сам мало шта има данас и ово ми се највише свидело. Прво сам убацио Бешикташа двојку, била је мало већа квота, а онда сам вид'о овај Нирнберг и мало поглед'о, видео сам да играју добро у последње време, а овај Дармштадт, 'нако, прилично слабије резултате има. КПР има добрих играча, играју лоше, али Астон Вила није нека последњих година, па сам 'тео кеца, ал' одлучио се ову сигурнију варијанту. И Реднап им тренер, шта знам, ваљда неће изгубити кући од Виле.. А Цедевита је много јача од Игокеје, једино нисам глед'о шта је с њиховим играчима, односно ко је све повређен. Знам једино да Укић није игр'о једно време, ал' мислим да и без њега треба да победе више од 8,5 разлике. То је логика којом сам се ја водио, па ти види шта ћеш.. као што видиш, не анализирам ја то нешто много. :Д