Кладионица

1. pa to se igra za vikend jbt ja?

2. Ел данас почиње ен-бе-а?

3. U ponedeljak igraju Kroasani.

4. Fala nikolase, ce ispratimo :)

5. The true worth of a man, is not measured by what he does for himself,
    but what he does for someone else.-Branko Stankovic

San Antonio-Dalas 2 @ 2.75 (ko nije muskarcina h2 4,5 @ 1.85)

San Antoniu ne igraju Lenard,Spliter,Mils veceras....Djinobili je igrao kao govno u pripremnim, izgubili su zadnjih 3 od pet i 2 igrali na produzetke. S druge strane Dalas pocinje da lici na ekipu iz 2010/11, vratili su Cendlera, vracaju Bareu, + Parsons, Jeferson, Nelson, Vilanueva, pokriveni su na svim pozicijama. Jedini su SA zadali probleme proslog PO i mogli su da ih i izbace. Uglavnom sad su jaci dosta iako ih niko ne spominje, kvota da osvoje je 35 pa bi moglo tu isto da se stavi koji dinar. GADJAM U GLAVU OVO!

New Orleans- Orlando doh1 6.5

Orlandu ne igraju Oladipo i Frye, neki igraci su roviti Gordon, Ridnour i sl...Uglavnom NO je poceo da lici na nesto, odigrali su dobro pripremni dio, igraju svi veceras, +Salmons i Asik, jbg sta ces.

U sustini odigrajte ovo i obezbedite slavu ako sad slavite jednom ko ljudi a ne stalno: "E nestalo mi soka u tetrapaku od jabuke, e nemam cackalica, e idi kupi jedno kilogram piva i ostalo, agosti stigli vec"...

ovo mi je sestra
    https://www.youtube.com/watch?v=j0BqIuewH-E

6. Slaba ponuda za večeras, ali vredi pokušati:
    Genk - Lierse >>> 1
    Sasulo - Empoli >>>sns KIXVPPX
    Dukla- Pribram >>>sns KIXVPPX

7. hemnic : verder 2
    Nant : laval 1
    Bornmaut : vba x2

8. Lans : kretej 1
    Diuzburg : keln 2
    Herakles : emen 1

9. zasto koji kurac meridijan ne daje pojene igraca da se igraju

10. uvek je davao

no dobro

Vučević +
    Harden (u mozzartu 26.5) -, treba preći sa droge sad na košarku mnogoe 27
    Hjuston 2
    Dalas probati hendikep a na nekom i čisto 2, ne igra Lenard
    Ariza -
    Buzer +

11. a lejkersi - hjuston

nzm svima je hjuston favorit ogroman, deluje mi kao da ce lejkersi da se koprcaju iako su im svi povredjeni, mozda se cek desi da izvuku pobedu...

12. dajte ti i bandi za sutra procenu, ovo veceras je sitno..

ja odigro ovo, ako bog da sutra uplacujem sebi letovanje na petrovaradinskoj tvrdjavi
    http://prntscr.com/50n3m9

13. KOLIKI mi je HRVACKI kurac uvalio Karlovic, jebem ga u usta. Ej, njemu lik napravi 4 brejka, prvi put cujem za coveka. tuga.

A imao sam perspektivan tiket. Evo vam preostala dva.

Cemnitzer-Weder gg3+
    Liverpul 1x i 3+
    Celzi 1+pp i 2+drugo
    Lezton 3+
    Genk 1i3+
    Vitese 1-1 i 3+
    Cesterfild 2+pp

Sasulo 1&2-3
    Austrija W 1+pp i 2+drugo
    Celzi 2
    Svonsi x2 i 2+
    Genk 2+pp
    Mk dons gg4+
    Vitesee 1

OPAAA

14. Испратијо флипса и додао вба x2.

15. ST. PAULI DORTMUND pk X-2

SASUOLO EMPOLI pk X-X

KARPI TERNANA pk 1-1

ALEN HANOVER ug 2-5

BILEFELD HERTA ug 2-5

NANT LAVALOA ug 2-5

HERAKLES EMEN ug 2-4

BREŠA KROTONE ug 2-4

SAUTPORT TAMVORT ug 2-5

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.