Ko je rekao da je partizan fina kvota danas.
Svalau cast, nema poima
Ко те јебе, пичко једна плагијаторка она преписивачка опаааа! Јеби га, мислио сам ваља пробати, понајвише због квоте, а рек'о сам и за Бордоа кеца било 2.30 или више и прош'о је...
Јуче сам одигр'о неки тикет, сомундару уложио на Сампдорију 1Х, Манчестер Сити 1 и Партизан 1 и прош'о је, уз'о сам око 5 тисућа. А да, ја сам онај што чек'о Сласк 1Х. Та два тикета ме извукла, иначе бих забележио добар финансијски дефицит.
Едит: Пу, јебем ти! Заборавио сам да испратим Николаса за данас. Не могу да верујем.
gledao sam tekmu kakva je to namestaljka, izbaci strelca gola u 35. bez razloga, pa posle i najboljeg igraca, u 65. trecu izmenu opici, pa onda crveni i penal, a 4. gol ne bih da komentarisem...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
subota odavno nije bila bolja
evo odmamurao je tek sad
Ako ova Lokomotiva izjednaci sada, jebacu im mamu ustasku.
Hahahaha nece,nece. Najjaci mi hrvatski komentator, nije mi jasno sto je izvucen strelac drugog gola, ne vidim da je ozlijedjen
Ko je rekao da je partizan fina kvota danas.
Svalau cast, nema poima
Ко те јебе, пичко једна плагијаторка она преписивачка опаааа! Јеби га, мислио сам ваља пробати, понајвише због квоте, а рек'о сам и за Бордоа кеца било 2.30 или више и прош'о је...
Јуче сам одигр'о неки тикет, сомундару уложио на Сампдорију 1Х, Манчестер Сити 1 и Партизан 1 и прош'о је, уз'о сам око 5 тисућа. А да, ја сам онај што чек'о Сласк 1Х. Та два тикета ме извукла, иначе бих забележио добар финансијски дефицит.
Едит: Пу, јебем ти! Заборавио сам да испратим Николаса за данас. Не могу да верујем.
Ne moze sreto Vule nije bio na terenu, ionako su slabi.. jebesga..
Al tedoh zvezdi mater jebem
Je l' ova Lokomotiva bila nameštaljka, de je okačeno jebo vas ker?
Ide Lokomotiva izgleda, sad mi žao što nisam ispratio sa više od 50 dinara :((
Lokomotiva 2-1 namesteno laganica
Ja 3:2 igrao tacan rezultat posto u mocartou zabranjen 2-1 lololo
Па јебем му матер, не могу да прежалим што сам заборавио да одиграм Кроате.
За вечерас одигр'о нешто онако, чисто да пратим:
Мега Визура - Задар(+10,5) 2
Мемфис - Пеликани 1
Бруклин(-7) - Оклахома 1
Квота: 9,60
kačio je meščini Nikolas prošli petak, ispratio sam sa dvije marke ali nema šanse naći tiket :OOOO
ko tada Valensija kad je trebala 2-1
Real
a zamisli da je došlo :OOOO
LACIO KALJARI pk X-1 ili 1-1
KRISTAL PALAS SANDERLEND pk X-X ili x-1
To je to, samo treba napraviti dobitnu kombinaciju.
ZHAJK UME -ZHAJK ZNA
KAKAV GOL HAHAHAHAHHAHA NIKOLASE VECNI SAM TI DUZNIK
ARMINE JEL KOD TEBE MOJ TIKET?????
gledao sam tekmu kakva je to namestaljka, izbaci strelca gola u 35. bez razloga, pa posle i najboljeg igraca, u 65. trecu izmenu opici, pa onda crveni i penal, a 4. gol ne bih da komentarisem...
ja vezem neke sigurice sa dojavom kao na jednom da povecam i PRODA BARSA za 29 SOMA AAAAAAAAAA, ali lepe sam pare uzeo nikolase ljudino
Opaaa uzeli smo pare drugari. Zahvalite mi! Odoh 72k da dignem HAHAHAHA
još uvijek tražim tiket...
hvala nikolase, samo još da nađem tiket