Чисто сумњам да ти енглези намештају, и то још чемпионшип, па дође још до нас, то једино ако неко добро анализирао па га усере. Ал зато ови балканци...
bogami nije ni cempionsip tako naivan, imao sam dojavu 1-x pre mesec dana isto tako mislim jes kurac englezi kad ono dodje, cak sam i gledao tekmu, nisu hteli da ga daju jbt...
igrao sam real dupla pobeda, arsenal 1-1 i 3+, malme atletiko gg3+, i bazel 1 i D2+ (uglavnom zbog komentara sa teme), i ubacio jebeni linkoln protiv altrinhama 2+ (kvota 1.20). biće fora da me samo to izjebe, pošto je sve ostalo za sad ok.
dobitak 3700 na 100 din
Igrajte Engleze ili Austrijance. :)
Bazel_1
Uspeo sam da sastavim nešto
http://i.imgur.com/2EXFoZl.png
derby hudersfild 2 u 1
dobio sam i ja neku "dojavu", u mocartu blokirano, sumnjivo je pa ako neko hoce, ja mozda ispratim sa 500
cuo sam za derbi
imam i ja jednu
lustenau polten 2-x
толико су пукле клаџе ових дана да морају да измишљају дојаве
Чисто сумњам да ти енглези намештају, и то још чемпионшип, па дође још до нас, то једино ако неко добро анализирао па га усере. Ал зато ови балканци...
derbi je igrao 2 protiv fulama, obije iz 1 u 2
сад сам погледао дерби, нису класично блокирали, сви прелази су ту а само су изоставили дугме за 2/1 лоло
у осталим текмама из лиге има
bogami nije ni cempionsip tako naivan, imao sam dojavu 1-x pre mesec dana isto tako mislim jes kurac englezi kad ono dodje, cak sam i gledao tekmu, nisu hteli da ga daju jbt...
I meni jednom prošla 'dojava' na Čempionšip, ovo sam ispratio sa 300, vidim dosta ljudi i na fejsu kači...
sad tek gledam derbi prosla 2 kola dosao prelaz hahah ako vezu 3. ko ga jebe
BAZEL - LUDOGOREC >> ki 1
MALME - ATL.MADRID >>kmb 2&T22+
JUVENTUS OLIMPIJAKOS>kmb 1&2-3
Kvota:10
Bazel 1i2-3, benfika 1-1, dortmund 1-1igg, juve 1i2-3, real gg3+, kvota 126.
Derbi 1, birmingem px, real x-1, dortmund x-1, bazel x, kvota 280.
Ovo sa kvotom ispod 10 ne kačim.
igrao sam real dupla pobeda, arsenal 1-1 i 3+, malme atletiko gg3+, i bazel 1 i D2+ (uglavnom zbog komentara sa teme), i ubacio jebeni linkoln protiv altrinhama 2+ (kvota 1.20). biće fora da me samo to izjebe, pošto je sve ostalo za sad ok.
dobitak 3700 na 100 din
ne vidim zasto kad ti ide altriham
dal igrati ovaj Huddersfield 2 kraj...uzivo kvota 11?
видим иде Дерби из двојке...
to je zbog kletstva teme