U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Zajk brate, cemu poslednji fiks na celzi?
ma nemam pojma, a prvo me iznervira bolid u kladionici
svaki put me pita koliko imam godina, pa sunce ti je?em doneću mu jedan primerak lične karte da zalepi sebi na monitor da zna za sledeći put.
Tako da sam ko iz stopa lupio tiket i otišao u tri pm.
ne pratim mnogo fudbala, al ovo nikad nece proci
poklon dana
Detroit- Njujork 2 (2.50)
a ako želite da sastavite još neke dobitne hartije od vrednosti
Milvoki- Čikago 2 (1.50)
Filadelfija- Orlando 2 (1.75)
San Antonio- Atlanta 1 (1.30)
Juta- Klivlend 2 (1.60)
valja pokušati i na Majami dvojku (2.25) i Finiks kec (1.85)
strelci:
Zek Rendolf 16.5 +
Tim Dankan 15.5 +
Pol Pirs 14.5 +
jebena ova tekma Fila- Orlando ja msm da će 2, al' ono možda nije ipak za siguran tiket, odigraću svakako
EDIT: ne igra Kater- Vilijams, piše da sutra treba prvi ceo trening da odradi pa da vide šta će AJMO GOSTI SA FLORIDE
Juta - Klivlend 2 1.5
DETROIT - NJUJORK 2 2.5 POKLONCINA JEBENA i Melo + koja god je granica, ne moze ga singler jebeni cuvat
Sakramento - Nagetsi 1 1.6
i iznenadjenje dana
Bruklin - Minesota 2 2.75
pozzzzzzz sa aljaske, sinoc 4/4 da vidimo sto cemo danas
Ajaks 2-2, Bajern 1-1, Siti 1-1, PSŽ 1-1, Šahtjor 1-1, Čelzi 2-2...kvota 27.
Ajaks gg3+, Bajern 4+, Siti 3-5, Čelzi 3-5, PSŽ 1&3+, Šahtjor 1&3...kvota 35.
Šomi, padaš oba, na prvom bajern i šahtjor, na drugom bajern, čelzi i ajaks, pozz
Moji:
Siti 1-1i3+, čelzi 2-2i3+, šahtjor x-1, sporting 2-3, barselona 2-2, bajern daje dva i gg. Kvota 170.
Bajern x-1, šalke daje dva i gg, bilbao x, čelzi 2i2-3, barselona sp2. Kvota 305.
Ок, нема везе, што би рекли наши мудри преци: Важно је играти кладионицу и надати се. поѕѕ
http://i.imgur.com/0pFyJEH.png
Koliko vidim očekuju se neke goleade večeras :)
Juta:Klivlend 2
jebe nas šiti kolektivno
Imam Siti 1x vezan sa prelazom za vikend, jebaću im mater milosnu padnem li na njih.
Da nije skarfejs dao gol k'o smrdljivko u 38., imao bih živ poprilično lep tiket.
A siti bolesni... nemam reči.
Nek kaže Nikolas šta je tata reko za Šiti.
I mene jebe siti jebem im se s majkom
Ajde jedi govna Bohore, kolko mi idu takvi debili na kurac...esam vam reko...esam vam reko bre, aloo ste čuli šta je tata reko za Siti..boli nas kurac šta si reko, jebe mi se.
A jebe me i gif na avataru i njemu se jebem s majkom
Ništa lično boho :*
Puši ga papak onda pucaj večno na kladionici. Vezuje prelaz sa sitijem. Esi retardiran sta? Čitaj sta ljudi pisu ovde ako ne znas