Кладионица

1. jebeni viljareal nije mogao da izbegne poraz, odose lepe pare jbg

danas dosta realni rezultati samo nabodem tu minu jebenu uvek

2. bruka kako je lepo došla LE, lagano
    al' jebiga, nema se para, pa sad čekam San Antonio haha što će doći juče

3. HOLY MOTHER OF GOD AND SWEET LITLLE BABY JESUS!

4. Ladno je sutra Zvezda favorit, samo 1.75 kvota... Ne isplati se.

5. Daj neki kragujevcanin da mi kaže kakav je ono štand meridijana u glavnoj. Kao registrujes se i dobiješ 400 kinti i meridijan majicu.

6. To danas?
    HVALA BRATE ŽIV BIO!

Samo viči đe tačno, gore u glavnoj gde je kladionica, ili negde u pešačkoj dole?

7. U glavnoj, u kladionici. Ja bio sad sa ženom :)

8. A BAŠ MORAM I ŽENU DA VODIM? NE DA MI DA SE KOCKAM, OCEĆE MI JAJA.

Kakva je procedura, baneš do pulta, kažeš ja doš'o, i registruješ se k'o član i daju pare na karticu? Al' mora da ima neka caka, ne može da se diže dok ne napraviš pet 'iljada. M?

9. Upadnes unutra i kažeš:"Mamu vam jebem, hoću da se registrujem, da vas karam jako" LOL
    Sprdam se hehe...pa ništa, unesu podatke u komp i uplaćuju ti 400 kinti na račun. Dobijaš i majicu (belu jer im crvene nestale lolo).

Ne znam za tu caku, ništa nisu pominjali :(

10. Poland 18:00 Piast Gliwice - Gornik Leczna iz 2 u x.

11. LOLOLO MERIDIJAN IMA IGRU SLEDECI DJEMS BOND POSLIJE KREGA

12. мрзи ме да гледам шта све да играм и да склапам, дајте нешто дузмем паре поуу

13. msm da ce Pao dobiti, avo ostalo je ok, ali seka ne brni oglasicu se ja oko 8h, imam savet kako da uzmu svi pare nocas..

14. hajde, ja cu to kompezovati mojim sjajnim nba tipovima

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.