Кладионица

1. Није дојава, прочитај још једном шта пише лол

Јбг, што би наши мудри преци рекли - дешава се. Рекла ми радница у клаџи коју сам спавао некада давно да је било неколико јачих уплата на тај меч, и да је кренуло са уплатама још у понедељак. Али јбг.

2. Е, а шта мислите јери ово намештаљка Нови Пазар - Борац из двојке у кеца? Борац води 2:1, сад је полувреме.

Мислим, пошто се ради о ЈСЛ, нека намештаљка јесте сигурно, само не знамо каква.

3. KAKO UZETI PARE AAAAAAAAAA

4. KAKO UZETI PARE AAAAAAAAAA

Igraj na Zetu.

5. PuppetMaster
    Srpska druga liga

Moravac 1 1.8
    kazu dogovoreno

Nisam Nikolas, al mogu da pogodim xexe

6. Dobio sam informaciju da Mogren dobija Zetu kvota 5.5 i budala rekoh nema sanse, a odigram drugi info GRBALJ JEBENI od surovog uzmem jebem ti crnogorsku ligu

7. Јебем ти Јелен Супер лигу, све нешто наопако данас.

8. дојава на барселону 1/2, моцарт ми не да додигранм па ви видите у некој другој клаџи поуу

9. PuppetMaster
    Misljenja za Dragica i Lava. Plus/minus?

Tek sad vidim ovo pa nisam mogao ranije da ti kažem.
    Dragić plus, Lav plus, uzmi pare, pozz.
    A moje neko mišljenje je da će dragić da ima bar 19, a lav 22 poena.

10. rize vodi, fener omasio penal, stvarno ce doci prelaz oj zivote

11. Vašington 2, Klipersi- Portland više poena, Hjuston- Golden Stejt više poena (za sigurnije spustite granicu), SAS kec, Memfis 2

valjda probati Njujork 2
    Džru Holidej 14.5 -, Hibber 14.5 -, Vejd 19.5 +

12. ma nije Demikelis loš koliko je Aguero dobar

13. Сад Ирски Клеопатар нека нам каже колико је он уложио на КПР.

14. borusija poslednja na tabeli jeeeeebote

sutra treba odigrati jace mislim da nece biti ovoliko kikseva, pre svega cepati romu i juve, volfsburg, valensiju..

15. Što je najjače, ne verujem ni da će sutra dobiti. Dortmund mislim.

16. Dortmund osvaja ls i ispada iz lige

17. Uh, kako bi to bilo do jaja :D

18. То је то, изгинуо сам на све. Остаје ми једина нада у меч који сам уплатио у уторак... ах

19. Jebem ti penal za milan da ti jebem

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.