Кладионица

1. kiks valensije, sevilje, atletika, sportinga, porta, lacija, intera, arsenala jeeeebeem ti

2. PHX CE DOBITI NOCAS :*
    + DALLAS H1

3. ИЗ ТВОЈЕ ТАСТАТУРЕ У МОЈЕ СТАЊЕ РАЧУНА

4. HAHAHAHAH je l' trosite novce od sinoc? :D Ne zamerajte, nije nam jednostavno bilo sudjeno. Za sada su moje dojave 66 odsto precizne :D

5. Nikolas Kejdž, ne beri brige i spremaj sledeće

6. Vavrinka lagano rutinski odradio posao.
    Odraditi posao
    To je kada odraditi pobediti posao pobediti Berdih i doći novac.
    -Odradijosam posao. Doneo sam novac Krajsleru.
    -Okej.
    xDDD XP

7. gg. sta ima sad preko nedelje od fudbala. kvale jebem ti zvale?

8. Ladno si ubo 12 soma na teslu i po?
    Svaka ti čast stvarno

9. EVO BRACO KO HOCE NEK SE POSLUZI, SVE JE POSNO DANAS, OVI NASI IZ LONDONA PRESI U SALT LAKE SITI, NAPRED U BOJ PROTIV MOMAKA IZ KUKURUZISTA!!!

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1618-8887620-1238

10. Ispratijo sam iyijeme flipse i necu se ljutiti ako ne prodje, jer sto bih nasi stari, mudri preci rekli: "bitno je oigrati mec NBA i pratiti meceve nocu, dok ostali ljudi spavaju". poy prijatelju

11. Ja obično kad igram singlove, tada navijam za onog na kog sam uložio novac. Retko, gotovo nikad za onog drugog.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.