Кладионица

1. Јок, Волфганг Амадеус иде сутра у шуму за бадњак а не воли да оставља куцање тикета жени, каже сторнира често.

2. veceras lawson vise, curry vise, moze i Waiters ili Love vise (pre Waiters nego Love po meni)....A VI KAKOTE?

3. Oleeeeee! Jebi nba!!

Odigrao sam bas jaka 4 tiketa, i naravno, prodje onaj koji vraca ulog.

Hayward, Griffin i Favors plus za 2000...

Na onom glavnom igrao Lava, on mi bio fiks fikseva, i stavim Gasola juniora, Hardiveja i Oldridza. I popusim djokicu naravno.

I na ovom za 500 pogodim 5 komada, padnem Pola plus za 19.. jebem mame.

Danas grmimo u Italiijaneeeee!

EDIT: Sta imate da kazete na prijateljsku utakmicu Skenderbeg--Klub Briz?

4. Badnji dan je, nece Sveti Sava dozvoliti da prodje nekaznjeno kladjenje na svetac.

5. Kaznicu Sokera jednim dobitkom ogromnim!

6. izijem flips

EVO OVAKO KO IMA ONLINE RACUN NEK ODIGRA

WSH I ATL

Свака част, нисам испратио :в

7. Poserem se u usta Djenovi i Atalanti sto dadose go u 37!

8. joj brt kakav imam tip za nocas al niko ne ide u kaldionicu danas pravoislavno badnje vece jbg

9. kaze SAS DET h2 a za one koje imaju dve ogromna topovska djulad dole cista 2 na kvoti 3.7 probati i PHX 2 mora milwoki izgubiti sad

10. Meni je Bozic Bata doneo poklon u vidu pogoTka, a vama?

Kazu da ako je Dramond usao u plus na Bozic, ulazice u plus cele godine... :)

Ima danas da se probere nekih parova...hokej, plus basket, plus Lil i neki Grci...

Recimo Veria je dobar kec, ali mi nesto smrdi. Panatolikos i oni su dobri kod kuce, kao i Asteras. Paok moze dvojka, ali ne znam da li se igra jedan mec ili dva..Aaaaa kara, igraju grupe, zaobici ovo momeentalno.. Sporting 1i2-3, Valencia 1, Real x2i0-3.

11. kaze SAS DET h2 a za one koje imaju dve ogromna topovska djulad dole cista 2 na kvoti 3.7 probati i PHX 2 mora milwoki izgubiti sad

Svaka cast Izijem, tipovi su ti u ovoj godini 100% uspesni. :D

12. xexe...imam jos nekih ideja za nocas postavicu posle

13. kojih 6 bi ti izdvojio kao najsigurnije odatle?

14. Davis isgurno preko

Sakramento u glavu 1

NOH 2

i tip dana LAC LAL h2

15. Nikolase, pa ti mi reče da ne mogu poeni igrača da se igraju preko neta u Sokeru, je l' su to sad nešto novo uveli?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.