Кладионица

1. pa nije puno jbg 3,600 na 50 al u kurac

2. Memfis- Finiks 1
    Sakramento- Klivlend 2
    Lejkersi- Portland 2
    Klipersi- Majami 1

3. de si bandi kec sacrametnoo!

4. ubili bvdlgu ovi iz Balkan Beta, verovatno pistoljem ili ga davili zicom!!!

5. Atalanta - Washington H1 (-4.5)
    Memphis - Phoenix 1i- (206.5)
    La Clippers - Miami 1i+ (200.5)
    Sacramento - Cleveland H1 (-3.5)
    La Lakers - Portland 2

Moze, a?

6. Бвлгари јебе клаџе!

7. pozdrav flipse, sve najbolje tebi i tvojoj porodici

moguće, al' na 2.30 tučem na Klivlend

8. Kakva li je Barsa kad se ne "svađaju" u klubu, mamu im novinarsku paljevinsku?
    Atletiko ne zna gdje je.

9. izijem flips
    ubili bvdlgu ovi iz Balkan Beta, verovatno pistoljem ili ga davili zicom!!!

:(

10. ILI GAJTANOM SVILENIM GA UGUSILI JBG

11. ILI MU UBACILI KONJSKU GLAVU JBG, TALIJANI

12. Cuo sam da ima i neka fora kad ti lome kolena

13. UGASIO SAM BALKAN BET, UZEO SAM IMA 1200 DIN! OPAAAAAA

Smrdljivi Bosh dao 17 u prvom, pa ja ne verujem. Inace, u Sokeru granica na Pola 19,5 a u Balkan Betu 17,5... Ali i dalje ostajem veran Sokeru.

Nece me biti par meseci, mozda nekad bacim neki post, idem na pute daleke, ali cu vam javljati dojave tipa Buriram-Muangtong, ili Police utd-Katchanaburi.

EDIT: jel su stvarno uveli da mogu igraci se igraju u Sokeru preko neta, uplatio bih neke pare, pa da gadjam kad imam vremena?

14. znaci 1, a?

Nista bvdlga, srecan put brate.

15. Ma da, pederi. Nego se nisam setio da stavim na jednom 0-2, pa da vidim da li bi mi tu racunali kvotu 1... :)

16. Klipersi najebem van se majke usrane.
    Pozz

17. Hasan Vajtsajd ih sahrani haha

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.