Кладионица

1. Ja stavio Irving - Mislap + i Elis +

2. ne igra milsap...ovo ce filadelfija da dobije kvota je bila jedno 700

3. deng preko
    kolison manje
    tompson preko
    hejvord manje
    prvi tipovi seke u novoj poyyyyyyyy

4. Cekao Malagu X2, vodili 0:2 i puknu 3:2. Spanski cigani!

5. Pa Blejče što Hejvorda plus, i obojicu iz Klivlenda minuse? I koje su uopšte granice?

Hejvord ciganin se večito mota oko te jebene granice, pa kad god ga odigram ispod, on retard da više, tako da sam se ovog puta vodio logikom jebem ti baš mater. Ubuduće ću u potpunosti da ga ignorišem.
    Što se Klivlenda tiče, otkad im je došao Smit, dobio je veliku minutažu i baš počeo da kida, a Irving sa Džejmsom u timu ode preko jedino ako igraju protiv fazon Filadelfije ili Šarlota. A Lova sam stavio minus jer bi trebalo da su ga čuvali braća Moris.
    Što se granica tiče, koliko se sećam, za Hejvorda je bila 17.5, za Irvinga 24 ili 23.5 a za Lova 21.5.
    Inače, ovom prilikom bih da čestitam Bošu na neverovatnom uspehu, jer je zaista uspeh da ti za 38 jebenih minuta šuntavim Lejkersima daš 8 poena! Bravo.

6. Lejkersi - Majami 2 (1.95)
    Finiks - Klivlend 206.5 + (1.50)
    Filadelfija - Atlanta gost prvo poluvreme 51.5 + (1.90)
    Vašington - Sparsi gost 96.5 - (1.90)
    Juta - Zlatna drzava H2 -7.5 i 202.5 + (3.60)
    Sakramento - Dalas 215.5 - (1.50)

Sjeba me samo Atlanta...

7. Пробих лед лоло

8. Ajde dajte nesto, sinoc sam na doceku NG nasao 7000 dinara ispalo nekom pa da stavim na neki tiket...kvota neka bude proizvoljna

9. Darko Milicic minusa Hahahahhahahahah

Koji sam gospodar sale

10. Шека
    NIPOŠTO HEJVORDA PLUS, čuva ga zvijer od Barnsa i najbolja defanzivna trojka lige tj Igi.

11. Darko Milicic minusa

:D

12. MOMCI UTOPIO ZVUNJAKE PA CU DA KRENEM SA 100-200 DINARA DA GADJAM 2-3 IGRACA I NEKA SE SKUPLJA!!

U PETAK KRECEM, VASI PREDLOZI SU NARAVNO DOBRODOSLI

POZZ I DA JEBEMO MOZZARTOA POLAKO ALI SIGURNO

13. http://www.dodaj.rs/f/15/60/2IjMQ1DR/001-3.jpg

zanima me vaše mišljenje da li vredi čekati ili braniti tiket i sigurno se osigurati, a u pitanju je malo veći iznos
    sportski pozdrav!

14. Не види се добро, скенирај у још већој резолуцији.

15. zajk brani bre, bolje vrabac u ruci...

16. лоло то ли си ти Жајк јбт хаха

17. Grifine aj ako ti nije frka izdvoji 2 najsigurnija igraca od onih.

18. Gazi, optimistički na Bajern i Cedevitu.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.