Кладионица

1. DALLAS JEBOTE
    SREĆNA NOVA GODINA KOJI POKLON

2. Jebem ti Ritas da ti jebem Ritas. par minuta pre kraja tekme proverim rezultat, vode 7 razlike a ja ih jos imam i sa hendikepom 1.5, znaci prakticno 8 razlike.
    Ja odem do drugara, znaci jebenih 5 minuta ukupno, pogledam, oni carevi gube 6 i tako ostane. Pa majku vam jebem!

3. Па боље ти овако Гази, ионако ћеш пасти Вејда

4. Vejd ce kvota 1, nece igrati uopste

5. Е јебежга ондак

6. nista, onda ce da mi dodje ovaj sa igracima koji sam izabrao tako sto sam umeo da procitam njihova imena iz prve

7. J. Sullinger 13,5 +
    L. Deng 11,5 +

Салинџер полако преузима улогу лидера у Бостону након одласка Грина. Прошлу текму је узео 20ак шутева и дао 27 поена, тако да би ова граница требала да буде смешна.
    Вејд се повредио на прошлом мечу тако да је питање да ли ће играти, а и ако буде играо сигурно да неће имати велику минутажу. Тако да би Денг морао убацити минимум 12 поена.

Bravo

8. Pogodih sinoć Benfiku, Sporting, Monako, Totenhem, Panatu, Sevilju i još jednu tekmu, ne sećam se. Kvota za sedam utakmica 7.8 lolo

Ali isprsio sam se i uplatio 150din. Ouujeaaa.

9. А матер му јебем ја одиграо на граници од 14.5 пу пу пу пу

10. Igraci odigrani u Sokeru!
    Perperoglu 9.5 +
    Drejper 7.5 +
    Vims 14.5 +
    Smit 12.5 +
    Uertas 12.5 +

11. fine tu te ponude za igranje preko, male granice, ovamo kod mene skoro svaka za 1-2 više

12. http://i.imgur.com/g6ZbFWz.png Ispratite i uzmite kintu, sledeće nedelje je sv jovan, valja se, poyy

13. kad počinje nba?
    jel noćas u 2-3?

14. Milvoki u 9, hjuston oklahoma u 2, i lejkersi klivlend oko 4 cinimi se

15. pazi sad sta cu da kazem:

DJE SI SEKA!

16. imam tiket jebene kvote pet koji NE PADA!

17. Hezonja plus, Krstić plus, milvoki kec, makabi dop plus, real kec i daje dva i juventus kec.

18. pa stavi ga izijem da gu prepišemo

19. Milvoki doh1
    Hjuston 1
    Klivlend doh2

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.