Jebem ti Ritas da ti jebem Ritas. par minuta pre kraja tekme proverim rezultat, vode 7 razlike a ja ih jos imam i sa hendikepom 1.5, znaci prakticno 8 razlike.
Ja odem do drugara, znaci jebenih 5 minuta ukupno, pogledam, oni carevi gube 6 i tako ostane. Pa majku vam jebem!
Салинџер полако преузима улогу лидера у Бостону након одласка Грина. Прошлу текму је узео 20ак шутева и дао 27 поена, тако да би ова граница требала да буде смешна.
Вејд се повредио на прошлом мечу тако да је питање да ли ће играти, а и ако буде играо сигурно да неће имати велику минутажу. Тако да би Денг морао убацити минимум 12 поена.
DALLAS JEBOTE
SREĆNA NOVA GODINA KOJI POKLON
Jebem ti Ritas da ti jebem Ritas. par minuta pre kraja tekme proverim rezultat, vode 7 razlike a ja ih jos imam i sa hendikepom 1.5, znaci prakticno 8 razlike.
Ja odem do drugara, znaci jebenih 5 minuta ukupno, pogledam, oni carevi gube 6 i tako ostane. Pa majku vam jebem!
Па боље ти овако Гази, ионако ћеш пасти Вејда
Vejd ce kvota 1, nece igrati uopste
Е јебежга ондак
nista, onda ce da mi dodje ovaj sa igracima koji sam izabrao tako sto sam umeo da procitam njihova imena iz prve
L. Deng 11,5 +
Салинџер полако преузима улогу лидера у Бостону након одласка Грина. Прошлу текму је узео 20ак шутева и дао 27 поена, тако да би ова граница требала да буде смешна.
Вејд се повредио на прошлом мечу тако да је питање да ли ће играти, а и ако буде играо сигурно да неће имати велику минутажу. Тако да би Денг морао убацити минимум 12 поена.
Bravo
Pogodih sinoć Benfiku, Sporting, Monako, Totenhem, Panatu, Sevilju i još jednu tekmu, ne sećam se. Kvota za sedam utakmica 7.8 lolo
Ali isprsio sam se i uplatio 150din. Ouujeaaa.
А матер му јебем ја одиграо на граници од 14.5 пу пу пу пу
Igraci odigrani u Sokeru!
Perperoglu 9.5 +
Drejper 7.5 +
Vims 14.5 +
Smit 12.5 +
Uertas 12.5 +
https://www.youtube.com/watch?v=xtjGpEjhFmA
fine tu te ponude za igranje preko, male granice, ovamo kod mene skoro svaka za 1-2 više
http://i.imgur.com/g6ZbFWz.png Ispratite i uzmite kintu, sledeće nedelje je sv jovan, valja se, poyy
kad počinje nba?
jel noćas u 2-3?
Milvoki u 9, hjuston oklahoma u 2, i lejkersi klivlend oko 4 cinimi se
pazi sad sta cu da kazem:
DJE SI SEKA!
imam tiket jebene kvote pet koji NE PADA!
Hezonja plus, Krstić plus, milvoki kec, makabi dop plus, real kec i daje dva i juventus kec.
pa stavi ga izijem da gu prepišemo
Milvoki doh1
Hjuston 1
Klivlend doh2