Кладионица

1. Hocete li mi se pridruziti u jebanju Sokera danas? Pazite akciju!
    Danston 7.5 +
    Rocesti 17.5 -
    Gist 9.5 -
    Blazic 8.5 +

2. Mnogo mi se svidja ova fora sa africkom sljivom stoga uvodim hestag #africkasljiva za tikete gde ste poprilicno mnogo uvereni da necete pasti, a ipak padnete.

Poenta sa takvim tiketima je da ce sadrzati bar jedan dobitni par koji se moze ukrasti lolo

A ako su singlovi, tu je vec druga prica, valjalo bi da bar svaka druga sljiva ne padne :D

3. KRETJE AUSTRALIAN OPEN

4. Bertans 10.5 +
    Marjanovic 14.5 +
    Erceg 14.5 +

Anderson 15.5 +
    Kinsey 14.5 +
    Hacket 10.5 +

Arslan 6.5 +
    Printezis 9.5 +
    San Emeterio 9.5 -

5. Ako neko voli brojeve i oslanja na njih, našao sam da Bjelica ni jednom nije dao Olimpijakosu više od 8 poena KOD KUĆE igrajući za bilo koju ekipu (Kahu, Fener). Davao je 2, 5, 8 poena. Granica mu je danas 10.5, a pošto ne verujem da će utakmica biti sa brdo poena, ne verujem ni da će Bjelica igrati više od 26-28 minuta. Ako neko voli da rizikuje, eto mu :)

6. Vaistinu Bandi. Gledao sam utakmicu, Duranta je bas isao sut al mu jednostavno nisu davali loptu...

7. Нешто гледам, могло би и Јавтокас + и Кинзи -

8. Mojne mi malerises Kinzija a ti sa tim Javtokasom radi sta oces..

to ce biti tekma na milion poena, tako da moze se desi da dosta njih predje granice

9. мањз границу нисам видео http://i.imgur.com/8JoY0Qk.png

10. Ja hteo da ga igram minus laki pa preskočio i igrao bogdanovića minus jer je kvota 2 na ispod 12.5 pa me privuklo, mada bogdana nisam pogodio kad god sam ga igrao ove sezone.
    A ako si mislio da uopšte u mocartu nisi video manju granicu, prošle sezone bila na simonovića 1.5 čini mi se :D

11. Klipersi- Majami H2, a 3.80 je svakako nerealno na CLE, teško i tome odoleti haha
    Fila- Nju Orleans 2
    Boston- Čikago 2
    Orlando- Memfis 2

Ne znam da l' Oklahoma ili Toronto 1 kontam da jedni dobijaju sigurno (pre sam za Toronto ipak)

12. Inače, ne igraju Bogut i Iguadala

13. Ako neko voli brojeve i oslanja na njih, našao sam da Bjelica ni jednom nije dao Olimpijakosu više od 8 poena KOD KUĆE igrajući za bilo koju ekipu (Kahu, Fener). Davao je 2, 5, 8 poena. Granica mu je danas 10.5, a pošto ne verujem da će utakmica biti sa brdo poena, ne verujem ni da će Bjelica igrati više od 26-28 minuta. Ako neko voli da rizikuje, eto mu :)

Ispoštovao, 9 poena :)

14. Испратио. Боби иде лепо, треба му још 5. Проблематични су ми Бертанс, Јавтокас и бојим се да Рочести не оде у плус лоло.

15. имал нешто примамљиво на нба да се опика?

16. Dal modovi nekad obracaju paznju uopste na ovu temu? Sta ako kazemo nekom (ne kazem da hocemo, jer se bas slazemo mnogo dobro) picka ti materina, jebem ti majku, idu u picku materinu, sisaj stojka, jebote otac, uh majku ti jebem kako si me iznervirao, idi dodjavola, mrs i slicno? Anarhija jbt! xd

17. jebes coveka koji se ne kocka

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.