Mnogo mi se svidja ova fora sa africkom sljivom stoga uvodim hestag #africkasljiva za tikete gde ste poprilicno mnogo uvereni da necete pasti, a ipak padnete.
Poenta sa takvim tiketima je da ce sadrzati bar jedan dobitni par koji se moze ukrasti lolo
A ako su singlovi, tu je vec druga prica, valjalo bi da bar svaka druga sljiva ne padne :D
Ako neko voli brojeve i oslanja na njih, našao sam da Bjelica ni jednom nije dao Olimpijakosu više od 8 poena KOD KUĆE igrajući za bilo koju ekipu (Kahu, Fener). Davao je 2, 5, 8 poena. Granica mu je danas 10.5, a pošto ne verujem da će utakmica biti sa brdo poena, ne verujem ni da će Bjelica igrati više od 26-28 minuta. Ako neko voli da rizikuje, eto mu :)
Ja hteo da ga igram minus laki pa preskočio i igrao bogdanovića minus jer je kvota 2 na ispod 12.5 pa me privuklo, mada bogdana nisam pogodio kad god sam ga igrao ove sezone.
A ako si mislio da uopšte u mocartu nisi video manju granicu, prošle sezone bila na simonovića 1.5 čini mi se :D
Ako neko voli brojeve i oslanja na njih, našao sam da Bjelica ni jednom nije dao Olimpijakosu više od 8 poena KOD KUĆE igrajući za bilo koju ekipu (Kahu, Fener). Davao je 2, 5, 8 poena. Granica mu je danas 10.5, a pošto ne verujem da će utakmica biti sa brdo poena, ne verujem ni da će Bjelica igrati više od 26-28 minuta. Ako neko voli da rizikuje, eto mu :)
Dal modovi nekad obracaju paznju uopste na ovu temu? Sta ako kazemo nekom (ne kazem da hocemo, jer se bas slazemo mnogo dobro) picka ti materina, jebem ti majku, idu u picku materinu, sisaj stojka, jebote otac, uh majku ti jebem kako si me iznervirao, idi dodjavola, mrs i slicno? Anarhija jbt! xd
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Hocete li mi se pridruziti u jebanju Sokera danas? Pazite akciju!
Danston 7.5 +
Rocesti 17.5 -
Gist 9.5 -
Blazic 8.5 +
Mnogo mi se svidja ova fora sa africkom sljivom stoga uvodim hestag #africkasljiva za tikete gde ste poprilicno mnogo uvereni da necete pasti, a ipak padnete.
Poenta sa takvim tiketima je da ce sadrzati bar jedan dobitni par koji se moze ukrasti lolo
A ako su singlovi, tu je vec druga prica, valjalo bi da bar svaka druga sljiva ne padne :D
KRETJE AUSTRALIAN OPEN
Marjanovic 14.5 +
Erceg 14.5 +
Kinsey 14.5 +
Hacket 10.5 +
Printezis 9.5 +
San Emeterio 9.5 -
Vaistinu Bandi. Gledao sam utakmicu, Duranta je bas isao sut al mu jednostavno nisu davali loptu...
https://www.youtube.com/watch?v=eNvUS-6PTbs LOODILO
Нешто гледам, могло би и Јавтокас + и Кинзи -
Mojne mi malerises Kinzija a ti sa tim Javtokasom radi sta oces..
to ce biti tekma na milion poena, tako da moze se desi da dosta njih predje granice
мањз границу нисам видео http://i.imgur.com/8JoY0Qk.png
Ja hteo da ga igram minus laki pa preskočio i igrao bogdanovića minus jer je kvota 2 na ispod 12.5 pa me privuklo, mada bogdana nisam pogodio kad god sam ga igrao ove sezone.
A ako si mislio da uopšte u mocartu nisi video manju granicu, prošle sezone bila na simonovića 1.5 čini mi se :D
Igrale se delije
http://i.imgur.com/JkbdY9O.jpg
Klipersi- Majami H2, a 3.80 je svakako nerealno na CLE, teško i tome odoleti haha
Fila- Nju Orleans 2
Boston- Čikago 2
Orlando- Memfis 2
Ne znam da l' Oklahoma ili Toronto 1 kontam da jedni dobijaju sigurno (pre sam za Toronto ipak)
Inače, ne igraju Bogut i Iguadala
Ispoštovao, 9 poena :)
Испратио. Боби иде лепо, треба му још 5. Проблематични су ми Бертанс, Јавтокас и бојим се да Рочести не оде у плус лоло.
имал нешто примамљиво на нба да се опика?
Има, М.Картер-Вилијамс +
Dal modovi nekad obracaju paznju uopste na ovu temu? Sta ako kazemo nekom (ne kazem da hocemo, jer se bas slazemo mnogo dobro) picka ti materina, jebem ti majku, idu u picku materinu, sisaj stojka, jebote otac, uh majku ti jebem kako si me iznervirao, idi dodjavola, mrs i slicno? Anarhija jbt! xd
jebes coveka koji se ne kocka