Кладионица

1. dobar Pardju i sa Njukaslom, samo kad mu se digao vezali pobede mekano
    legendica
    još Sautempton čekam X2

2. моцарт
    не знам начин на који ово могу одбранити. зато питам.
    edit: laki probaj sa psv x2 1,35 kovata

3. Хтео сам са Интером Х2 али ми нису легле паре од тикета од 16, толко је брз моцарт..
    На списку који сам правио јуче нисам ставио ПСВ, што опет не мора да значи ништа... Ај, Партиза 2, Рома и ПСВ Х2, укупно 2.4

4. Sautempton 2+.. po meni bolje nego dupla šansa..

5. Himlere, brani Šarlot iksom. pozz
    Šta znam. Ako imaš neku kintu, bolje odbrani obe, ali ne stavljaj mnogo, nego eto čisto da se osiguraš. Problem je ako neka od te dve dođe x. Ali ono, ako si toliki baksuz, jebiga. Ili odbrani i iksom. Staviš po 100-200 kinti i boli te uvo.
    Meni su oni šiptarski separatisti takvu kurčilu zabili da ja to vama ne mogu objasniti. Stoga odigrah još ovo:
    http://www.millenniumbet.net/betting/checkTicket?ticketNumber=830503500332&pin=2763
    I ispratio sam onaj NBA što sam stavio, mada je malo mnogo svih 8 igrača u plusu, ali mi stvarno realno deluje. Sad, ko će sjebati, videćemo.

6. Imaju kladze gde se racunaju i produzeci u ishod. Ili jednostavno odigra obe kontru hendikep za sumu da obezbedi sebi neki manji plus i to je to.

Predpostavljam da su besne pare u pitanju na glavnom ako je pogodio onoliko jakih tekmi..

7. računaju se produžeci u ishod ako si odigrao konačni pobjednik, a tu je manja kvota
    nisam čuo da neke računaju i produžetke u ishod ako si igrao iz ponude sa 1, 2, i X, nelogično mi.

8. Neke nemaju ponudjenu kosarku sa X, nego samo 1 i 2, i kod njih se racunaju i produzeci, tj dok neko ne pobedi.

Cini mi se soker. (Jeste, sad sam proverio)

Inace, zbog ovog ofsajda ponisten gol totenhemu, vo imja oca
    http://www.sportske.net/text_images/201501/tot550369394020150117194804.jpg

9. jarane, ako si ubo tih 8, vala ako ti nije suđeno ove dvije da ubodeš jebiga onda
    uplati keša na onlajn račun, čekaj prvu da se završi, ako nju prođeš, brani se na ovu zadnju u lajvu

10. NE IGRA KEMBA VOKER ZA ŠARLOT VEČERAS

11. Sreća priznali Eriksenov gol haha inače da nije njega i ovo me oborilo na nervnom B bih završio jutros do 6 budan da bi me oborio Kazins idiot, a još uhvatio Lamarkusa manje od 24.5 on dao 24

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1087-7343960-1258
    da se potkrepimo, pa idemo na NBA

ČIKAGO KEC, dosadila Atlanta i Bogu i narodu

12. на пола марке, добитак нешто преко 300е
    оставит ћу тикет, нећу га бранити

13. ne igraju ni Kemba ni Big Al, ja mislim da Šarlot ne dobija bez njih
    al' kako 'oš
    realno, branjenje jes' za pičke

14. можда и побиједе, трејдовли су стивенсона љољ

15. Valja GSW probati večeras i mislim da neće Vašington opet izgubiti od Bruklina
    Džef Tig 18.5 -
    Pau Gasol 18.5 +

16. Tolikk sam popadao tiketa u zadnjih par dana da to nije lepo od fortune, sve na jednu.

Sad čekam Monako 1x za dobitak od 700 dinži, da povratim malo krvnu sliku, zadnje pare uložii. Idemoooo širokoooo

17. Himmler H.
    на пола марке, добитак нешто преко 300е
    оставит ћу тикет, нећу га бранити

Ne budi budala, uplati po 30-50e na kontra hendikep tih sto si igrao na njih i uzivaj.
    ili tri kombinacije

na jednom to sto si igrao na prvi par i kontra na drugom
    na drugom suprotno prvi par i isto na drugi
    na trecem obe kontra i rasporedi kintu tako da pokrivas sve uloge.

Bolje i 10e u plusu nego pola evra u minusu

18. Od moje sestre muž za 100 dindži izašo 46000. Kako se lepe stvari dešaju drugima :(

19. AKO PUKNEM BA MONAKO ZA 700DIN UBIJAĆU SVE VAS SA VUKAJLIJE JEDNOG PO JEDNOG ŠTAPOM PO GLAVI KO ZMIJU. ZMIJE JEDNE BLESAVE!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.