Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Hendikep je na početku bio -4.5, sada je -1.5.
Nema ništa još za Batlera. Wall je upitan
jebem ih usta, ja popodne još uplatio
Hendikep raste jer Deng i Andersen ne igraju. Zato će startna petorka da uzima koliko hoće, najpre Vejd i Boš. Hasan startuje tako da nije nemoguće da Majami dobije i sa hendikepom.
e pa ja vam nisam rekao, odigrao sam NBA a posto njega pogadjam jednom godisnje, DANAS JE TAJ DAN
Cikago H2
Indijana 1
Majami H1
Wall +
Gasol P +
Wade +
Valanciunas +
Gazi žao mi je ali padaš na prvu, četvrtu i sedmu poz
Ovog Stakija igrajte preko kad god imate priliku, uvek stave smešno nisku granicu na njega, a on je Indijani ako ne glavni onda svakako jedan od glavnih poentera. Nije jedino ako ga Vest zajebe, a to se, bar koliko sam ja pratio, skoro uopšte ne dešava.
Sale, jebiga, šta da ti kažem. Jebeni Vejd je imao 19 minuta, a Boš jebenih 35, a baš sam kapirao da će lakše biti Vejdu da da 20 i kusur poena nego Bošu, ali očigledno me je Spolstra fino sjebao balansiranjem minutaže. Mark Gasol mi je kao Hejvord, uvek me zajebava, tako da ću ubuduće i njega da preskačem. A jebeni Hil je imao 4-12 jebeni šut za 2. I da. Kako zaboraviti jebenoga Dramonda koji se magično zaustavlja na 12 jebenih poena.
Vejd se povredio.
Sve sam promašio osim Čikaga i Klivlenda.
baja puko znači za 100 000?
Puko jbg...
Puko bih i ja oba što sam hteo odigrati, što znači da mi je neko iz Mocarta uzeo pare iz novčanika pre no što sam odigrao.
Zenit - Uniks (-3.5) H2
Ploešti - Valensija (-7.5) H2
Bešiktaš - Neptunas (6.5) H1
Ploesti - Valensija domacin 74.5 -
Bajern - Olimpija 158.5 + (1.50)
Sevilja - Lijetuvos 165.5 - (1.50)
Sasari - Buducnost 1 (1.40)
Kantu - Limoz H2 (2.5)
Galatasaraj - Špandau 1 (1,6)
Samo da vam kaem jednu stvar
Evrokup dolazi realno da ne mere realnije, zato ne palamudite mnogo nego ono sto ce igrati pola sveta odigrajte i vi.
A to je?
sacu ti kazem
Valensija (-8.5) H2
Byern (-11.5) H1
Dinamo Sasari (-5.5) H1
Banvit (+7.5) H2
Saragosa 150.5 +
Sevilja 161.5 +
Ја бих прескочио тај Сасари, класични индијанци. Глатко изгубили у гостима, Будућност их драла 20+ разлике до последње четвртине, ови пред крај направили серију и спустили на -5, завршили на око 10 за Будућност.
Од играча би могло:
Лучић (8.5) +
Рејнолдс (11.5) +
Брајант (11.5) +
Дајте неки НБА вечерас, ако може квота око 5000, али може и мање. поз