Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nije isti. Ja nisam igrao neko vreme nego povremeno i dobijao i sad opet uplatio na karticu i em se kladim svaki dan em cim padne tiket uplacujem novi. I to da sam alav nego pravim kvote 3-10 i po 500 dinara al nece pa nece. I kad dobijem ne dizem pare i opet ih spickam.
Somika nemoj se kladiti vise leba ti
Ja sam poceo(bas rekoh predrazinju u subotu) da igram samo duple singlove tipa dve kvote po 1,6 ili 1,7 uplatim 2,3 soma i ako uduplam uduplam
Ili jurim lajv ako blejim u kladzi ali to mi se vise puta obilo o glavu lolo mada gledam da igram lajv samo ako gledam tekmu tada pogadjam preko 80 posto
Ma kako nije milose sedim gajbi i samo zovem isti mi kurac dal zovem ili kucam na kompu
Jos kad zovem nemam saldo i to nego samo kazem za koliko ocu
Pa razlika je sto kada dobijes ti podignes pare i mozda ih potrosis na nesto a ovako ih verovatno ne bi ni dizao kao sto ja ne dizem i opet bi spickao.
Pa to jeste, da, napisah to gore vec da zato ne otvaram naloge nigde. Ovako kad odem posle dam koliko sam usao ili uzmem koliko sam u plusu i cao
Jebote kako se iznerviram kad neko kaze ovako nesto..
Jbt kod mene u selu ako ne znas da mesis hleb ima da jedes bez leba, kakve crne kladionice u selu. To gradovi ili varosice
Haha a sta kao becmen je varosica?
Najvise sto mogu da priznam da jeste je prigradsko naselje
A somi je jos iz sela pored leskovca kakav crni grad hahaha
http://i.imgur.com/Yax79Te.png
http://i.imgur.com/wNEVUqD.jpg
Daj bre nemojte zajebavati, sve sto ima kladionicu nije selo.
Jbt selo ti je ono gde jedes domacu ranu, grejes se na drva, imas stoku i hvatas programe preko antene pa ti u zavisnosti od vremena slika cas dobra, cas losa, cas je nema
haha brate svako jebeno MESTO u srbiji ima kladionicu naci pre ima kladzu nego pekaru bio sam u takvim zabitima fazon gde postoji samo jedna kafana takvih ima dosta sela e u sklopu tih kafana je uvek i kladionica da ne pricam o malo vecim selima tu ih vec 2-3 najmanje
sve to i plus kladionica
Samo najvece zabiti nemaju kladionicu
nego kad ce bude neki fudbal treba mi kinta za laptop sad gledam sve neki raspad mecevi do vikenda :0
hahahahha somi koliko je ovo prejadno.
hahaha de nije brate, zato i ne idem tamo nikad. Ortak jedan čekao na isplatu od 5 soma tri jebena dana hahaha
Hahaahha nemaju pet soma hahahaha
PSETO PEDERU MALI, OVDE LJUDI NE PRODAJU IMANJA I BEŽE ZA BG, OVDE SE MUČI ZA SVAKI DINAR, MALO HLEBA A GLADAN NE OSTA.
Matori pa koliko uplate ima ako ne moze da skupi 5 soma za dva dana to mi je haos
Oplakah slike, aahahahah.
Mada i ova kod mene do skoro nije bila daleko od ovoga, a pre neku godinu sam čekao par puta po fazon dve 'iljade isto tako po dva-tri dana. Ili nema para ili mora da se čeka dok ručno unesu rezultate u računar. Čoveka uglavnom smori to pa ili sprca na nov tiket ili joj jebe majku milosnu, uzme od nje pare i ostavi tiket, a ona neka se namiri kad 'oće.
A jedan dasa redovno zavrtao, ovo u drugoj kladionici, i neka dva momka iz naselja koknuli soma na dva prelaza, fazon x-1 i x-x, on cenio nema boga da dođe i stornira i uzme pare. Nisu ga bili jer je invalid, bukvalno, al' nisu pričali pešes godina ni svraćali tu u kafanu, zatvorio kladionicu brzo posle toga i otvorio tu kafanu.
To redovno radnii rade u manjim kladionicama da storniraju al obezbede da imaju ako dodje. Rizik jeste al moze se i zaradi. A bila je fora sa kerovima ranije, isto u nekoj poludivljoj kladzi, kad je prazno uplate na kerove i ako vide da ne dolazi iskljuce sklopku i ono ga stprnira automatski, fino uzimali dok ih nije provalio gazda.