Кладионица

1. Сутра кец на Крагујевчане, лепа квота 2.20, мада сутра има да буде 1.6, 1.7 у врх главе

2. тешко брт, немају пара да наместе.

3. radnički niš spartak 1?

4. radnički niš spartak?

1.5 under

5. DOJAVA DOJAVA DOJAVA!!!

CRVENA ZVEZDA-BORAC ČAČAK 1 !!!

Uplatite pre nego sto spuste kvotu!

6. 1.15 u socceru. Na 1000e, 150e... na 1000 din, 3 hleba.

7. Fener - Efes 1 (2.40) ?

8. тешко брт, немају пара да наместе.

Ма брате нисам мислио да ће да наместе, знам каква им је ситуација, да су у курцу око плата и свега, ал' гледам ако већ хоће да изборе опстанак кога ће да добију ако не крљави Доњи Срем, и то код куће. Плус што је на свим сусретима добијао домаћин па можда и то нешто значи.

9. сумњам николасе, ја бих радије ефес и лаборал обе двојке, ипак су то шпанци и турци. фенеру ништа не значи да добије ако цска добије, јер су други па други, тако да верујем да неће да се цимају пуно, а опет још један турски тим у топ8, значи им.
    е сад, лаборал игра након што се та заврши, па ако добије ефес, верујем да ће они лагано да одиграју, за публику, што значи +, лагано преко 175.

а раднички ништа, мада можда буде 1:0, стандардица.

10. Nikolas.
    Somi23 da li je ziv? Nema ga da okaci tiket.

Evo me braco, tu sam, dosle maline i tresnje iz Tirane, mora to da se posadi brej.

Nego:
    Fener 159.5-, Alba 150.5-, Zvezda 4.5 H1, Malaga 164.5+, Milano 166.5+

Bjelica, Ertel, Blazic, BOBAN (kontate, on je veliki pa sve velika slova hahaha) sve plusevi.

Djentile+, Kirilenko minus, Dijamantidis minus, Teo minus, Kuyminskas minus. (ovde sam se zajebao sto sam stavio Djentilea, osecam da ce da usere veceras)

11. Nikolas.
    Fener - Efes 1 (2.40) ?

Da se iskoristi, cela evropa bruji da ce pustiti zeljko sto nema smisla, on pusta samo partizan, zato lepo kecina samo takva, a i ionako ce laboral da izgubi od unikahe i proci ce i efes mada i da ne prodje dovoljno su smrdljiva i ogavna ekipa da me zabole kurac.

Fener kecina 10+ razlike

12. ako može gol rkg da da hvala

13. moze,al ne moze dva

EDIT: E ne moze ni jedan, pogresan si radnicki nasao da se molis

14. igro tr 1:0 oba radnicka....

15. Fener 1
    Laboral 2
    Zvezda H1
    Vims +
    Kuzminskas +

Gaudlok -
    Bogdan +
    Djentile +
    Kaun skokovi +

16. ja ne mogu da uzmem ni 1000 a ni 90 dinara, ovaj spojio ta dva majku mu jebem alavu usranu

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.