Кладионица

1. Синоћ ми је Дерањин Дерон подерао чмарић за један кош :(

Данас сценарио ''сиротињо и Богу си тешка''

http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/Lt34e0J.png

2. Najveća fora što pratim danas teletekst u Socceru, i oko 10-og minuta svitne 1:0 na Tranmere - Buri. Zaokružim tekmu, kad ono vratiše na 0:0. I tako ostade do kraja poluvremena, a ja ostade bez 65 hiljada :)

http://i.imgur.com/muwsQY0.jpg

3. Prezo to namerno tebi uradili mosu :)

4. Ako je neko video onaj skraceni sistem na prethodnoj strani, nije losa fora.
    Ja sam doduse promenio sve parove (i padnem naravno jer se pravim pametan) mada praticu sta su ostali uradili i da li bi onaj njegov bio dobitan.

Nije losa fora, pogotovo jer uopste ne moraju da se jure velike kvote. Ja zapeo ko konj pa jurio oko 1.8-2.5, a u principu opusteno mogu da se igraju sve kvote oko 1.6 i vec sa jednim tiketom si isplatio sva 4 i ostane viska, + sto su vece sanse da se pogodi jos koji

5. Aj objasni kako se to igra, glup sam.

6. Aj objasni kako se to igra, glup sam.

+1

7. Ја знам за један систем који је стварно добар, само треба мало јача почетна кинта, а ја немам муда да крећем са 20 сома фазон, а и играм клаџу више из спрдње. Значи, изабереш један пар приближног квалитета(где су квоте нпр. 2.50 3.00 2.50). И сад рокаш два сингла. Један је више голова у првом полувремену (квота је око 3.20). Други је 2+друго полувреме(у овом случају, са оваквим квотама, квота је око 2.20-2.30). Значи ако ставиш нпр. по 10 сома, ако прође први добар си 12000. Ако прође други 2000-3000. Наравно, могу и оба да прођу, али ту ипак треба мало више среће. Значи ако падну два гола у првом узимаш кинту сигурно. Наравно, бирате тимове који се трпају пуно. Нећеш сигурно да играш Звезду и Леће јбг лоло

8. rizicno je to previse za toliku kintu

9. Клиперњача - Свети Антонио? Вежем ту нешто са Пакјаом за миран сан.

10. bolje na crveno da roknes tih 10 000

11. moji izvori za veceras kazu

grifin preko
    leonard preko

inace nadam se da niste zaboravili dogadjaj 4. maja, ko ne zna o cemu se radi neka vrti par stranica u nazad, ja ujutru idem odmah da uplatim

12. Shomy23
    Ја знам за један систем који је стварно добар, само треба мало јача почетна кинта, а ја немам муда да крећем са 20 сома фазон, а и играм клаџу више из спрдње. Значи, изабереш један пар приближног квалитета(где су квоте нпр. 2.50 3.00 2.50). И сад рокаш два сингла. Један је више голова у првом полувремену (квота је око 3.20). Други је 2+друго полувреме(у овом случају, са оваквим квотама, квота је око 2.20-2.30). Значи ако ставиш нпр. по 10 сома, ако прође први добар си 12000. Ако прође други 2000-3000. Наравно, могу и оба да прођу, али ту ипак треба мало више среће. Значи ако падну два гола у првом узимаш кинту сигурно. Наравно, бирате тимове који се трпају пуно. Нећеш сигурно да играш Звезду и Леће јбг лоло

Lol brate, ja nasao tako danas Lids - Reding koji se redovno trpaju, uz to poslednje kolo lige, niko ne moze nigde , znaci onaj fazon tekma samo zbog fudbala, i pacijenti odigraju 0:0, a ja bio ubedjen da ce da ode u 5+

13. Kurac kad su blokirali svuda...OSIM u jednoj kladionici koja nosi naziv jednog kolektivnog sporta koji se igra nogama..

14. i ja gledam nema preko sajta nigde, ali izbacice u dodatku verovatno u pon ujutru, ali ja sam nasao sifru meca na plantewin365 pa cu sifru da odnesem, na sajtu stoji kvota normalno sve 30 i 40

15. blokiran u maxu i meridianu

16. ja mislim da cete puknete pare

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.