Кладионица

1. SEVILJA - FJORENTINA >>> kmb 1&2-4
    NAPOLI - DNJEPR >>>>>>> kmb 1X&2+
    ukupna kvota: 3.32

2. Krenuo da stavim napoli 1-1i3+ i sevilju 3-4, kvota 7, a onda odustanem i ostanem pri onome što rekoh danas, dakle:
    Napoli 1i2-3
    Sevilja SP1 (mada sam danas rekao 1i0-2 al' nema toga u sokeru, a praktično je ista igra ovo)

I singl na sevilju 1:0.

3. zajk opet jebe, nemam reci

4. E dobro vece. Pocinjemo

5. ajao kad sam gladna guzica
    a bio stavio X2 i malo mi bilo
    ufff
    jes brate Armine, km su u pitanju
    šteta, bolji su bili :D

6. псж 1&д2+
    галатасарај 1
    хамбург 1х/1х
    мидлзбро 0-3.
    квота 2.9, тако нешто.

ако не прође - докурца.

7. je l ovo hamburg iz keciks u keciks

8. Memfis 1
    LAC 1
    to je tiket dana

WSH probati 1 2.30 iako nece igrati Wall.

Uglavnom ono kako cemo zaradite novac jeste:

Sessions +
    Beal -

Sessions -
    Beal +

na oba po 1k i yy

9. bila neka akcija u meridijanu, otvorili mi racun i dali 300din plus sam dobio majicu veoma zadovoljavajuceg kvaliteta, odlican dan za sad

inace slaven dobio kao sto sma rekao, poceo sam da citam ove hrvate samo jos prelaz da odrade !

10. Jebem im majku osmanlijsku, pričam sebi da ne igram turska govna jer igraju u 7,i ako padne to nemam šta da pratim, i ne da mi mira nešto i odigram. Dokurca!

11. Hahah čim sam napisao pada gol, to temo!

12. a jebem ti ja zaboravio

13. ubaci mi radnik umesto neke tekme galatu 1x i 2+ kvota 1,2 ja reko sta da ispravljam kad sam izasao, dolazi lagano, kad vidis, ode tiket za vikend e jebem te zivote

14. veoma sam isfrustriran trenutno

15. trej tompkins mi je pušio kurac. pa majku mu jebem crncu, čovek ubaci 8 poena za 10 min i u ostatku meča ne šutne nijednom alo. dabogda ispao nižnji, sledeća tekma odlučujuća, sve pare na hodža iz zenita plus

za večeras čikago +194.5, klipersi -218.5, irving as. + 5.5, danlivi +10.5, kroford +17.5

al me mrzi da se cimam do kladionice

16. Dabogda isp'o hamburg ustaihjebem. Ne jedem više hamburšku slaninu zbog njih, usraše me.

17. Šampert 12.5 -
    Noa 5.5 -
    Barns 9.5 +
    Ariza skokovi 6.5 +
    Harden astistencije 7.5 +

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.