Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kakav poklon na Sanderlend, prelol
Mehengladbah gg
Dortmund 1
Sautempton x2
Štutgart 1
Mančester x2
Kvota 8.4 i poslednjih 500 dinara na to.
dobija hajduk treba mu, osijek nema sanse ode iz lige, e sad moguce da ce prelaz, ali dajem 2%, verovatno lagana pobeda sa 2 razlike iz keca
http://i.imgur.com/AU0hXD7.png
INFO IZ KRALJEVA
Sloga prvo poluvreme 3+, požurite, u 5 počinje
nalupam po kvotama 6 tekmi 0-2 sve dodje samo omonia jbna kvota 1,6 udjem u omjer svaku igrali gg3+ barem, prevara narode
INFO IZ KRALJEVA
Došlo prelaganini. Svaka čast maćorie, djavo mi nije dozvolio da ispratim, video sam u 17:01.
Alal vera
INFO IZ KRALJEVA
Koja kvota bila je da vidim koliko da mi bude krivo?
oko 3.5
Ja kreno na lajv da rokam dok sam stigao 2:1 vec a u mocartu nema u ponudi
Ihro sam ove hrvate 1
I ja sam saznao sat vremena pred utakmicu, uđem na mozzart, stavim 1000, kvota 8, pošalju mi tiket na verifikaciju, ja sačekam, tiket odbijen, probam sa 500 kinti, kvota pala na 7, opet pošalju tiket na verifikaciju i pošalju mi ponudu da mogu da odigram 200 dinara uplatu na kvotu 2 ili da odbijem, ja odbijem. Probam ponovo na 200 kinti, opet verifikacija, daju mi ponudu kvota 3 na 200 kinti, to prihvatim, i odigram još jedan tiket na 200 1gg kvota 5,10, nije neka kinta ali vajdica...
Nisam znao da je ovo uopšte moguće...
http://snag.gy/O3xcR.jpg
Dete im jebem lopovsko
ja jutros čuo da je čak bilo diskusije o tome da sva tri gola da jedan igrač :)
Fenerbahče miriše na prelaz, i to poprilično, valja sačekati do 75., pa ako do tad ne daju gol, tresnuti uživo, biće iznad 3 kvota.
Edit: 75. minut, 2.5 kvota ipak, al' nije za bacanje.
Vidi ga Brus kad to kaže
Jadna mili Bože
Turci, klasika, 1-2.
Bila kvota 3 u 83., al' znam da me niko nije poslušao, boli vas kurac.
Edit: sad da se jure galata i bešiktaš, moraju i oni isto, šta jedemo govna s hrvatčinama.
EVO KAKO DO NOVCA
WSH ATL 2 1.6
MEM GS 1 2.9
ja jos cekam memfis od juce, nisam znao da se igra danas, nemam para sad da opikam to :(
i onda
?!?!?!?!?!?!