Кладионица

1. Uffff odoh po pivo da nekako prebolim ovo, jebo me pas kad nemam nista na racunu, a mrzelo me da se iscimam do kladze.
    Skocila je kvota na 20 u Mocartu pre nego sto su izjednacili.

2. Hahahaahha smejem se, a plakao bih

3. Доћи ће икс, да нам свима буде лакше, а тај што ставља 600 евра на дојаве ко га јебе, није му баш хића.

4. Ja se još obuo na 1:1, stigao do kapije, kad ono pišti flešskor, reko' m'ršupičkumaterinu.

5. Dobro blagoja dobar 7 soma ako dodje

Ja 3 :(

6. Kolko sam besan sad kako me zivot jebe

7. Upravo sam se vratio sa ove utakmice
    http://www.rezultati.com/utakmica/dbQYU88E/#detalji
    LOLO SUDIJA DOBAR PAR SOMA 100%

8. GOLMAN SREMA TOLIKO PRSO DA JE POSLE PENALA SLAVIO SA IGRAČIMA SPARTAKA, KRENUO DA IZVEDE LOPTU SA CENTRA KADA MU NISU DALI SEO U CENTAR I ČEKAO KRAJ

9. Svaka čast bvlgari, da sam samo video desetak minuta ranije.

Ali skidam kapu liku koji je tresnuo 600e na prelaz i usrao kladžu sa gotovo 20 soma evra.
    Šta kurac, bila kvota 5 na keca, prelaz 2-1 je bio 40 JEBEM TI SREĆO MAJKU. 25 'ILJADA EVRA, STAN, EJ!

Edit: hahah kapune, naši kad nameste - nameste ljudski, ne ono pederski k'o turci.

10. Znači prvopoluvreme spartak bolji gusta igra i iz nekog jadnog prekida jadan gol da srem.
    Počne drugopoluvreme odmah gol spartak, lep gol glavom. Tada kreće fantazija. Svaki jebeni faul svira lik za spartak. Faul u napadu spartaka je faul za spartak :D
    Penal bože sačuvaj smeju se normalni ljudi na tribinama i onda u 90om gol Srema.
    93 sudija znao šta mu je za raditi i zakuvo još jedan, lagano da me jebeš ako je bilo koji od ta 2 bio penal.
    ŠA LA ZA BA VA

11. L@ki

Доћи ће икс, да нам свима буде лакше, а тај што ставља 600 евра на дојаве ко га јебе, није му баш хића.

ccc
    taj lik sam bio ja

12. Па се ти после клади на говна. Кад Норвежани, фин народ, намештају. Мада вероватно су то шиптари из тих тимова смутили нешто, гарант их 15 игра у оба тима.

13. ma ja ću kao što rekoh i večeras 1&4+, ko mu jebe mater
    kvota 4.3

14. Real - Juve 0:0 kvota 12.5. Da l' vredi da se cimam do kladionice?

15. 3-0 za real al samo u prvom.

16. I ja sam pao slogu na 4-5 tiketa, došlo drugo poluvreme 3+ jbg, ovaj gore tiket me povadio.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.