Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nikolase jel ovo dojava ili?
Jeste, malopre mi javio ortak.
2-1?
Meni ništa ne izbacuje, o kojoj utakmici je reč ?
Tako je. Lokomotiva - Slaven Belupo
Hahah odigrao sam još jutros to za 50 kinti, čisto ono, dispoštujem. Ostalo mi još 500din na računu, i taman sad da stavim sve izbacuje mi da ne mogu da igram isti tiket dvaput. Lol. Moram do kladže sad mrtve dok ne smanje kvotu.
Nikolase koji jebeni prelaz?
Uvatim stavim 3 k na od 0 do 2 šta?
Napiši sve lepo
Alo indijanac?
jebote Boho Lokomotiva 2-1.
To anhele. Volim tačnos!
Šta da je iz 1 u 2?
Stavljam za soma, jebote stavljam za soooma.
E jel ima u Mocartu i dalje ona igra da ce da bude prelaz na mecu? znaci ne mora poluvreme, nego fazon da ce da povede jedan tim, a da okrene drugi, moze i u prvom da se desi?
EDIT: samo potvrdite tacnost infoa, stavicu ipak vise.
Ja stavih 200.
Blagoje, prvi put cujem za to. Inace, toliko ste hvalili soccera do sada, a ne znam kako vam je promakao jebeni PINNBET!
Jeste da znam za samo jedan u NS, ali braco pogledajte vi onu ponudu i kvote. Za sledecu sezonu fibonacija otvaram nalog tamo.
na verifikaciji je govno PU PU PU odbice ga
Sad uplatio 2 komata. Socer 26 win365 31 kvota je. Stim sto u winu mora da se veze sa 2 još
Ne mogu da uplatim pre 5, koja beda, do tad će da blokiraju svuda ili da zgruvaju kvotu na 6.
A bole te kurac ko da će da dođe ololo
Bogdan 11.5-
Noćioni 7.5-
Ljulj 11.5-
Beal 22.5+
Pirs 13.5+
---------------------------------
Kirilenko 12.5+
Printezis 13.5+
Veseli 11.5+
Rejes 10.5+
Hteo sam i Žorića minus, ali stavili granicu 4.5 jebote lolo...a najjače što će doći i to.
22 sada na prelaz
sošo 1-x
nansi 3:1
spartak 2
poy
Уплатио. Нау ви веит.
https://uproxx.files.wordpress.com/2013/06/pete-campbell-rifle.gif?w=650
Ja metnuo isto. I riba moja. I koleginice. Nikolase, znas koliko je to gladnih usta ako ne dodje...