Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Samo ne postavljajte ovdje kad dobijete pvt...
Ја се надам да су голови у питању, то се најлакше намешта.
ovaj grimzbi bi mogo 2-X,tako su igrali u subotu,znam jer sam igrao 1 a vodili 2:0 i 81 i 90 minut 2:2
Управо.
I ja sam mu se javio.Dogovoreno za ne postavljanje ovde.Uzeo sam od keve 200 kinti jos iako joj rodjendan.Ako ovo prodje Dzankee imas u mom gradu besplatan dan opijanja kad god navratis
Uuu imam osećaj da će biti hajka na Džankija nakon ovoga!
http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/7057164/DZANKEE-SOMA-JURA-NA-LIDS.jpg?imageSize=Medium&generatorName=Fuck-Yeah
Џанки ће да јебе ако прође дојава! :Д
Evo, i sveti Ilija je došao po dojavu.....
Saš viđet kad nam Janko svima pošalje različite parove, aahhahaha, al bi to fora bila....
Jok, dojave su za fegete.
ej skocimis i meni pade na pamet,da se mi ipak kasnije medjusobno konsolidujemo ;)
moramo..samo ovaj da posalje vec....
To.
Pošalje 20 parova i ubode jedan :D
STIGLA DOJAVA
VIETNAM 2. LEAGUE RED GROUP PLAY OFF
Houngshou Lions - Shunzuke Devils 1/X!
Majke mi, ič ne vjerujem tim dojavama, al' kad ti se troše pare - jebiga. Ako prođe - super, ako ne prođe - svejedno ću sve da spičkam na pokeru, zvala me jedna zajebana ekipa, uhodani su u uzmianju para...
U 18 00 SE IGRA
Daj ne zajebavaj?Ozbiljno?
aj salji tu pravu dojavu..
Zajebavam se lol
ЛОЛОЛОЛО објаснијо!