Кладионица

1. A neka, samo neka kiksaju, kada im je cilj da podmlađuju tim

Vala baš, štancaju ih ko na pokretnoj traci.
    Ja ću danas vjerovatno preskočiti, mrsko mi je gledati i šta ima za igranje, a kamo li da odem do neke kladionice. Moraću se u Vilijams učlaniti na onlajn klađenje...

2. a jel ima u mozzartu ta igra 28+?

3. imao sam osecaj za psg jebem im lebac a 4+ bila kvota 3.6 auuu

za danas probajte:

hanover 2 fiks
    osnabruck 1 fikx
    bocum 2 fiks
    aue X-X i ispwich - norwich X-X } 1/2 sistem

4. Slavia Praha - Teplice Tm1 2+
    Haken - Erebro Tm1 2+

5. Обори ме јуче Плзен 1-2...ђееее

6. Ххааххахахахахахааххааххаах

Вотерфорд Шелбурн Х

7. E moj Skočimiše, ja da odigram takav tiket kao ti i da me obori jedna utakmica, ili bi mi otkazalo srce ili bih završila na psihijatriji.

8. Danima nisam uplatio online a ima mjesec ni u regularnim kladionicama... Jej, prosto vidim da nije za mene...

9. И ето...сда ме обори Вотерфорд..волим овог Шелбурна ал од 50. имају црвени...и ови не могу да изједначе...Бооожее

10. Ček, bolan, zar nije Džanki rekao da više neće postovati ovdje....? :)

11. То ти је исто ко што ја кажем - Сутра ако не узмем паре, више не играм кладионицу...исто..

Мораћете да ме трпитеее

12. džanki, napusti temu.
    u protivnom, protiv tebe će biti sprovedene opširne mere sabotaže.
    PIČKO JEDNA, JE L' TO DATA REČ? JEBEM TI JA TAKVOG ČOVEKA...
    MUSTAFA 88

13. Pusti dete, nek se igra.

Đes Džanki :)

14. http://www.grapheine.com/bombaytv/creation-uk-f59021f0a138c952f98ad07b585c61d3.html

хахахахах , сећам се овога , то су били дани када је Џанки био хиперактиван на теми , давао "искусне " типове и то.И била текма Херкулес - Севиља , ја реко кец као врата , Херкулес добија лагано....Џанки виче , ма то је Севиља не могу они да изгубе , играјте на Севиљу!Кураац!Херкулес их одвалио , 3-0 чини ми се било ....... па онда опет била текма , чини ми се да је Астон Вила била у питању , не могу да се сетим тачно , али иста прича је била , и опет ја убодем а Џанки омаши :)) и још тада су хтели да га отерају са теме јер , цитирам неког незнаног јунака , чини ми се Пеки Џема , "не можеш вола да убодеш!" ....... кад оно неколико месеци касније , Џанки и даље ту , још сад прима и дојаве које сигурно пролазе и сви оће ту дојаву у ПВТ , хахахахаа , ал добро шта да се ради сад ......сви грешимо....

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.