Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
digo samo deki vadjenje ono od okacenih ovde
Da mi je neko pricao da ce rukovodeci da cenzurise ulog na tiketu i da kaci na humoristicki sajt cenzurisano, prikriveno nesto, ne bih mu verovao.
Cilmu sam pustio na volju da me jebe, vama necu. Nepristojno je pricati o parama kad ljudi veoma tesko zive, u pitanju je ozbiljna cifra novca :)
Hvala ps jos jednom
Brt niti sam tilmo niti te jebem vidis da svi normalno kace tikete samo somija prozivamo za jajarenje a cou za bonove, ostali se ne prozivaju tako da okaci normalno ako hoces pa da nastavimo da se kockamo u danima koji dolaze a ako neces teraj se u kurac i aj da se ne kockamo vise
Ne bih ja, trebala mi kinta kratkorocno, sad se ne kockam sig mesec dva tako da nista poy
U ozb keš eezveenee brt
Auuu razocarenje jos jednom. Nemoj biti jajara bonbas, msm veca nego inace xD
Ne, ozb, do jaja slepacki je to, samo je Zajk radio to u pocetku. Posle je kacio tuđe dobitne tikete i hvalio se. Nemoj biti Zajk.
U protivnom...
https://www.youtube.com/watch?v=bWo-xc8BJdI
zelim vam srecu koja je mene pogledala u narednim danima
Bomb na tiketu nije uplaćeno više od 750 dinara da se razumemo
E Dio aj ne kenjaj brt, ja nikad ne lazem. Nemam pametnija posla da kacim tudje tikete jbt. Sa srecom
Hvala na sreći
Ko se ubuduce na ovoj temi bude obratio bombasu za mene je mrtav to da znate i dabogda prolazio ko brndiga ovih dana
napustam onda, da se slucajno nekom ne omakne... pseto, ako nacujes nesto za jacu uplatu ti pusti pp brt
E, sta znaci bvldga jbt
Angel of destruction to znaci hahahah
Hahahaah
bombaš nije lud da okači tiket jer ako vidimo da je dobitak deset soma evra, može da ogluvi kolko će nam pucati kurac za to
Hahahah
Ama sivo auto je uslo u raskrsnicu, jasno se vidi jbt