Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
umesto 3000,ja izvadih jedan dan dzabe,pu jbm ti sudbu i dizon.. Sad cu da precesljam listu pa da ostavim svoje tipove..
Ocaj ponuda.
Nisam nista pametno odigrao nego neko sprdanje.
Valja igrati Paksi - Videoton na dosta golova,ocekujem da ce domacin da navali,a posto su ovi ocigledno kvalitetniji,uvalice i oni neki..
Znaci 3+.4+.5+, 1-1&3+, 3+ drugo i tako to..
Isto tako ocekujem i na Stouk Siti - Vulverhempton, gosti ce napadaju, a verovatno cei prime neki,dakle 3+.4+.5+ i tako to..
Gazimudo, vidi PVT :)
Home United - Geylang United 1-1 @ 2.1
Nije mi dala da stavim mnogo para na 0-2 fak
Uuuu, šteta Džanki, propade ti sigurna zarada od 1000 evra.
Predraze,odgovorio sam ti.
A ako su u toj kladionici velike pare 1500,na kojih ces uzeti 2000,onda treba da se zatvore sami.
Ма спојио сам после
Мени је највећи фикс данас КТЕ - Хонвед ГГ3+, па, ето, ко хоће, може да проба.
Што се тениса тиче:
Стараће, Ајзнер, Жил, Дулко, Гонзалес, Монако и Воландри. Као изненађење бирам Маркоса Данијела, квота је 3.7. Класичан шљакаш, исувише потцењен ако узмемо у обзир да му је ривал суви просек, чак и испод тога.
Ево, може и ту да се пробере.
Davidenko <20
Del Potro =17
Gonzales 1
Prvi put igram tenis, bez dodatka fudbala.
Stouk - Volvsi x-1
Bastija - neki tamo 1-1
Strazbur - još neki tamo 1-1
Evo da probam ja prelaz iz 1 u 2.
Stouk - Vulvsi kvota je 30.
Bomba dana: Stoke - Vulvsi 5+ @7.65 ili jos ludje 7+ @33
Ne znam koji mi je sa ovom tekmom,al ocekujem neko prstanje golova :D
A i ako omasim,necete zameriti :)
20:45 Stoke - Wolves 1 1.8
20:45 Schalke - Manchester Utd 1x 1.6
18:00 Kecskemeti - Honved 2 3.2
18:00 Maribor - Koper 2 3.6
Kvota 33 :D
Singapurćani prodjoše danas:)
SINGL
Kliftonvil - Krusaders GG3+ @2.0
TIKET
Kečkemet TE -Honved Tm1 2+
Umea - Bodens 3+
Kliftonvil - Krusaders 3+
Kvota 4.4 u Soccer-u.
Joj, ako pogodim Del Potra 17, a omašim Iznera ili Davidenka ne kladim se na tenis više.
e svi kenjaju da će biti malo golova na Šalke-Mančester..ja oma dobijem averziju i uplatim u singlu 3+prvo...kvota 8.5....da mu jebem mater...500 kinti, zabole me...
Evo moj epski tiket u slobodnoj igri, koji rekoh da ću oplesti:
Gigs pravi makar jednu asistenciju na tekmi, kvota 4.
Na Madrid - Barsa tekmi će da bude 7+ žutih kartona, kvoat 1,8.
Uplatio 100din, ali bio bi mi najdraži tiket da dodje to.
i uzeo sam pare na MLADOST...
a sad vecernji tiket da ispratim
Gengamp - Kretej 3+
Nior - Alfortvil 3+
Рапид 0 1 Божеееее
Овај је оно АПП (Ако Прође Прође):
------------------------------------------
Шалке - Манчестер Х-2 6.50
Стоук - Волвс 1-1 3.10
Реал - Барселона Х-1 7.25
Фулам - Болтон 1-1 3.00
-------------------------------------------