Кладионица

1. Sta? Turska se oslanjamo na armingov tviter, sve ostalo može.

2. Armin brate ovo je prepametno sto ti kazes, lagana llova ali jbg

3. kakvi su cigani ovi iz mocarta, uporedite ponudu igraca iz mocarta i pin beta, neverovatno

4. Ja posl dana igrao iskljucivo u pinnbetu, danas samo stavio na karticu u mozz posto me mrzelo da se cimam, ponuda najsiromasnija u mozz ali ove godine daju ok granice za kosarku, danas navatao kembu i batlera na 23,5

5. Evo ti armine analize za Walkera ali bih ja ovo primenio za Batuma koga cekas manje, Kemba je napaljen ko bik de njega smem manje

Kemba Walker 24.5 manje *Kladionica WWIN
    Analiza: Charlot večeras ide na Oklahomu što znaci Kemba na Westbroka. Westbrook je inače ne baš dobar defanzivac, ali postoje tri razloga za ovaj tip: 1. Oklahoma na PG poziciji prima prosječno 21.5 poena što je manje od granice walkera. 2: Sam trener Charlota je izjavio još prije par dana, da Kemba postaje pravi timski playmaker, da smanjuje broj šuteva i da nije jedina opcija u napadu, a kao treci razlog je to da se vraca veceras Marco Belineli koji ima veliku ulogu u napadima Charlota i koji troši dosta lopti.

i ubacio sam

Adamsa 11.5+
    Janisa 24,5+
    Rouz 19,5-
    i Gordon 11.5+ decko ubacuje zadnjih 5 tekmi ko lud sve ide u plus, pa cemo vidjet

6. Hahah a znao sam da ce biti neka kontra!

7. Ajde utanačite se za jednog, i lepo recite, ovo Kemba voker Arm igra plus, Sim da analizu tilmo formata minus, i kaže još na kraju al on je napaljen ko zver, de njega minus, xexe, pa jebemu još me majndfakujte ovako :/

8. Malo mi što se sam borim protiv giganta Sokera Mocarta i kompanije, moram i protiv prevrtačkih tipsera vukajlije!

9. Sta pricate, pa Walker +, samo rekoh da bih zbog svega gore napisanog odigrao Batuma manje jer se vraca Belineli trosac, nije ono moja analiza nit analiziram igde

Walker je napaljen vec par utakmica ide +35 mora nekad stati valjda nece veceras..

10. Hteo sam brata Kantera al 14,5 granica plus je dao 2p zadnju tekmu, ne smem :/

Vratio se i Oladipo, pitanje je sad koliko ce on nastaviti da trosi lopti, mada ok Kanter ulazi kad ovi iz prve petorke idu na odmor nema to veze sa tim samo razmisljam naglas

11. NEMOJ KANTERA MAJKU MU JEBEM

12. PRO TIP PRO TIP

CHELSEA X-2

PRO TIP PRO TIP

13. http://i.imgur.com/1aaXPop.jpg

ulazimo sa ovakvom serijom veceras u borbu za sestocifren saldo na mozzzzartu

14. Haha skauz ja odma skocio na analizu jbg

Dio ti idi u meridijan oni imaju okrugle granice pa biras npr. Za kembu manje jednako ili vise od 24 pa igraj tacno 24 i dodje i svi srecni xd

15. Ljudi, dobija Totenam večeras, ali ipak ide babina penzija na 1X za svaki slučaj.

16. koliko sam uspesniji od kad sam batalio prokleti fudbal, tacno dzabe sto ga igram i sto znam sve o svakom igracu i istoriji, tradiciji kad ne mogu da pogodim nista, samo nba cak sam i el batalio

17. Meridian mi je bio omiljena kladionica fazon 2010. godine, najjača ekipa likova, bleja sve, sad svratim tamo samo da izblejim sa ortacima koji rade tamo, a kad igram klad pređem prekoputa. Najšugaviji su slepci.

Znam da si se šalio :) ali svejedno sam besan na jajare jebene.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.