Koliko retardirana ekipa je Partizan, posebno se izdvaja ludi Birčević.
Pogodi čovek trojku u 1pp za +9 minut minut pred kraj i odmah posle toga pravi faul za 2 plus 1, i tako ode u kurac moj tip H1 6.5 pp i 16k dobitka... Čekao bih Oklahomu H1 i Čikago - Toronto 204.5 + jbg
Koja domaca kladionica ima najbolji live? Ponuda i kvote.
U mozzartu sam trenutno, kvote na poene na lajvu budu 1.75-1.75 ili 1.65-1.95 i takve gluposti. Prejadno. Soker sam gledao hah prejadna ali prejadna ponuda live igara.
Nije to prehlada magare, nego si virus neki navukao ili još gore gripčinu, e u tom slučaju jbg, ripčina armine xd
I ja do juče zakovao, pa kurac da ne zakujem doček pa reprize kurci palci pa slava neka pa opet kafana i doviđenja, bila mi granica za temperaturu 38.5 ja gađao minus konstantno ahahah to je zato što nisam imao para, srećom burazeru uleti ono što sam vam pričao pa mi dade u petak da imam da se igram, a i navatao nekog druga da mi stavi u četvrtak nešto na račun inače bi kurac poigrali.
Tri dana cigaru nisam zapalio do juče, kako uzmem duvan i povučem dim, ono šišti nekud kao nitro da sam upalio na nitforspidu, svaku ugasim posle dva dima, greota.
Ali sad sam oran za nove bitke, dajte ovde info ako bude izostanaka iznenadnih.
Oldridž 20.5+
R. Džekson 18.5+
http://38.media.tumblr.com/92708b8242219e5f38351e2436790cf1/tumblr_nqvrn7DiaP1sd7dido1_500.gif
Dejvis 26.5 +
Hauard 13.5 +
Moris 12.5 +
Batler 24.5 +
Jokić 15.5 +
Porzingis 19.5 +
Tarner 16.5 +
Lilard 24.5 +
Bredli 17.5 +
Vilijams 15.5 +
ajde bre hečeru jebeni daj taj poen više
stao na 16 u 23. minutu a samo mi još poen jebeni fali
Poigraj somi xd
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mag8fhE96c1qj6dh1o1_250.gif
ajmo crnjo ludi
neverovatno jebeno
17 minuta jebeni crnac igra i ne može poen mrtvi da da
dabogda slomio nogu hecer ovoga momenta
a i ti si ga igrao?
ok onda, ništa čudno.
nisam iz kuce izasao 3 dana pa time ni tiket odigrao jebe me prehlada opaka, nego bih voleo da slomi nogu da ti padnes
Koliko retardirana ekipa je Partizan, posebno se izdvaja ludi Birčević.
Pogodi čovek trojku u 1pp za +9 minut minut pred kraj i odmah posle toga pravi faul za 2 plus 1, i tako ode u kurac moj tip H1 6.5 pp i 16k dobitka... Čekao bih Oklahomu H1 i Čikago - Toronto 204.5 + jbg
jebem te usta armine
da prosti isus
a ovo zavrsilo jebeno hah jbg brate znas da nisam tako mislio, namera je bila da ti zasladim dobitak
Ne mogu da listam baš temu nemam sad vremena je l brat moj skozer kačio šta? I naravno izijem da igram kontra xD
Očekujte dve crnčuge besne uskoro.
Koja domaca kladionica ima najbolji live? Ponuda i kvote.
U mozzartu sam trenutno, kvote na poene na lajvu budu 1.75-1.75 ili 1.65-1.95 i takve gluposti. Prejadno. Soker sam gledao hah prejadna ali prejadna ponuda live igara.
Nije to prehlada magare, nego si virus neki navukao ili još gore gripčinu, e u tom slučaju jbg, ripčina armine xd
I ja do juče zakovao, pa kurac da ne zakujem doček pa reprize kurci palci pa slava neka pa opet kafana i doviđenja, bila mi granica za temperaturu 38.5 ja gađao minus konstantno ahahah to je zato što nisam imao para, srećom burazeru uleti ono što sam vam pričao pa mi dade u petak da imam da se igram, a i navatao nekog druga da mi stavi u četvrtak nešto na račun inače bi kurac poigrali.
Tri dana cigaru nisam zapalio do juče, kako uzmem duvan i povučem dim, ono šišti nekud kao nitro da sam upalio na nitforspidu, svaku ugasim posle dva dima, greota.
Ali sad sam oran za nove bitke, dajte ovde info ako bude izostanaka iznenadnih.
Arminu skočila granica na 39.5, ali gađajte plus tu lagano xddd
Soker uživo >> mocart uživo
ᵒˢᵗᵃᵛᶦ ᵐᵉ ᵐᵒʲᵃ ᵈʳᵃᵍᵃ ᵒᵈᶫᵃᶻᶦᵐ ᶦᶻ ᶰᵒᵛᵒᵍ ˢᵃᵈᵃ