Кладионица

1. u 8 je vašington, redick u pola 10

2. bravo izijeme, izašao bruk lopez konačno

3. Udjem u mocart kaze mi ova picka lajv kosarka samo na onim tabletima ja kaem aj uplati na racun ona uplati dok sam istipkao tamo padne kvota na 1,3 pu uzmem da trazim vash nema kako nema jbt vratim se kod nje kaze ima ja reko aj skini sa racuna ona skine reko daj taj vasington ki2 kaze nema to pa kako sad nema kaze ovde kad ja kucam nema ja je gledam dal me zajebava da joj puknem samarcinu skotini odvratnoj da joj one cvaje u celo nabijem drzi pare glupaco stavi mi na racun i ko retard sedim u kladzi u sa telefona igram onlajn jebote ovo doziveo nisam a maxbet tu pored em lepse em bolje picke koji sam kirac ulazio ovamo

4. Zategao sam Fenera kad su gubili 10 razlike
    Edit: manje ustvari za 7,8 poena
    https://s28.postimg.org/vb3fuoznx/IMG_20170108_195133.jpg

5. I ja sam 3,5 kvota

Njih real i buducnost 14 ukupno sa somacom

6. Sto ne uplatih 100k jaoo zivote lutalicu sto razdvajas mladeee

https://s24.postimg.org/7574cpj2t/Screenshot_2017_01_08_20_01_40.png

7. Ju ju koliko los dan danas...

8. Jebem ti reale majku dal sam stavio da vaze produzeci ili ne ne znam na onom njihovom sokocalu gle sad kad me 1,4 kvota sjebe

9. Mislim da su te pojebali, nešto mi se čini da u mocartu ne može u lajvu da se igra pobeda uključujući produžetak...

10. Može na novom sajtu

11. ki - konačni ishod -jbg nadam se da grešim

12. Nikolase valja li maksbet onlajn, jel bolji od sokera?

13. danas kladionice kazu, kolji stoku voda vri

14. Za košarku jeste sigurno

15. nikolase prcnuce nas wsh

16. Dobro je, trgli su se malo.

Edit: Jeb'o mi pas mater kad serem...

17. joj treba da dobijem sve me boli

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.