U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
izijeme jel lauri i dalje ostaje plus?
izijeme ja hteo memfis da zategnem. Juti je b2b utakmica, namucise se sinoc protiv minesote... A ovi dobise GS, mora ima znaciti psihicki to. A slicnu kosarku igraju, samo sto memfis ima vise iskustva i to jbg
Aha, ja reko' ima još nešto sem BO. Ok, hvala.
I prosledite opet ako bude nekih izostanaka iznenadnih.
Međedi su mi favoriti
Upravo ovo što papet kaže
Sad pravim poslasticu sa underima igrača, ima da pozli maxbetu
od mene predlog:
Gasol minus
U redu jebo te bog!
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3151#post_3679110
poigrajmo sada
http://static.tumblr.com/f20418d4dac3303f5653efc4a178f44a/905zxhy/iQEmjbvys/tumblr_static_tumblr_mjatuzs0lg1rb4km6o1_500.gif
Onda ću vezati s dvojkom na klivlend da pretera kvotu 2.
zato sto psujes boga zato i nemas dobitaka
Šomi igra kad se igranka već završila, mi svi poigrali i seli da jedemo, a on tek sad igra sam kao budala na sred sale xd
Sta je BO?
'ajde da pravimo zajednički za večeras sprdnju neku sad kad svi imaju para od džabarija i vašingtona
Lilard +
ja mislim da ce dobiti juta, jeste b2b ali su ih zadnju dobili 9 razlike skoro bez Favorsa koji je igrao 10tak minuta i Hilla, hill najjaci igrac jute...sinoc se vratio.. ako gober odsece gasola+ kvalitetnija klupa jutina mislim da je 2 ali opet nemojte posle mi jebati majku...ja ako odigram postavicu ovde
a mislim da ce dobiti juta, jeste b2b ali su ih zadnju dobili 9 razlike skoro bez Favorsa koji je igrao 10tak minuta i Hilla, hill najjaci igrac jute...sinoc se vratio.. ako gober odsece gasola+ kvalitetnija klupa jutina mislim da je 2 ali opet nemojte posle mi jebati majku...ja ako odigram postavicu ovde
Hahah sad će i gasol da bude bez glave vidim ja
izijem flips
a mislim da ce dobiti juta, jeste b2b ali su ih zadnju dobili 9 razlike skoro bez Favorsa koji je igrao 10tak minuta i Hilla, hill najjaci igrac jute...sinoc se vratio.. ako gober odsece gasola+ kvalitetnija klupa jutina mislim da je 2 ali opet nemojte posle mi jebati majku...ja ako odigram postavicu ovde
somi ja mislim da je derzoan+ ali sve zavisi koga ce beverli cuvati