Кладионица

1. izijeme jel lauri i dalje ostaje plus?

2. izijeme ja hteo memfis da zategnem. Juti je b2b utakmica, namucise se sinoc protiv minesote... A ovi dobise GS, mora ima znaciti psihicki to. A slicnu kosarku igraju, samo sto memfis ima vise iskustva i to jbg

3. Aha, ja reko' ima još nešto sem BO. Ok, hvala.

I prosledite opet ako bude nekih izostanaka iznenadnih.

4. Međedi su mi favoriti

5. Upravo ovo što papet kaže

6. ja reko' ima još nešto sem BO

do sada je silio dosta, igrao pre par veceri sam protiv cikaga. A Lav i Irving nisu u poslednjih par bili na svom nivou i kapiram kad se odlepe malo od ovih, vise ce da ih proigrava itd.

7. Sad pravim poslasticu sa underima igrača, ima da pozli maxbetu

8. od mene predlog:

Gasol minus

9. Onda ću vezati s dvojkom na klivlend da pretera kvotu 2.

10. zato sto psujes boga zato i nemas dobitaka

11. Šomi igra kad se igranka već završila, mi svi poigrali i seli da jedemo, a on tek sad igra sam kao budala na sred sale xd

12. 'ajde da pravimo zajednički za večeras sprdnju neku sad kad svi imaju para od džabarija i vašingtona

Lilard +

13. ja mislim da ce dobiti juta, jeste b2b ali su ih zadnju dobili 9 razlike skoro bez Favorsa koji je igrao 10tak minuta i Hilla, hill najjaci igrac jute...sinoc se vratio.. ako gober odsece gasola+ kvalitetnija klupa jutina mislim da je 2 ali opet nemojte posle mi jebati majku...ja ako odigram postavicu ovde

14. a mislim da ce dobiti juta, jeste b2b ali su ih zadnju dobili 9 razlike skoro bez Favorsa koji je igrao 10tak minuta i Hilla, hill najjaci igrac jute...sinoc se vratio.. ako gober odsece gasola+ kvalitetnija klupa jutina mislim da je 2 ali opet nemojte posle mi jebati majku...ja ako odigram postavicu ovde

15. Hahah sad će i gasol da bude bez glave vidim ja

16. izijem flips
    a mislim da ce dobiti juta, jeste b2b ali su ih zadnju dobili 9 razlike skoro bez Favorsa koji je igrao 10tak minuta i Hilla, hill najjaci igrac jute...sinoc se vratio.. ako gober odsece gasola+ kvalitetnija klupa jutina mislim da je 2 ali opet nemojte posle mi jebati majku...ja ako odigram postavicu ovde

17. somi ja mislim da je derzoan+ ali sve zavisi koga ce beverli cuvati

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.