izijeme ja hteo memfis da zategnem. Juti je b2b utakmica, namucise se sinoc protiv minesote... A ovi dobise GS, mora ima znaciti psihicki to. A slicnu kosarku igraju, samo sto memfis ima vise iskustva i to jbg
do sada je silio dosta, igrao pre par veceri sam protiv cikaga. A Lav i Irving nisu u poslednjih par bili na svom nivou i kapiram kad se odlepe malo od ovih, vise ce da ih proigrava itd.
ja mislim da ce dobiti juta, jeste b2b ali su ih zadnju dobili 9 razlike skoro bez Favorsa koji je igrao 10tak minuta i Hilla, hill najjaci igrac jute...sinoc se vratio.. ako gober odsece gasola+ kvalitetnija klupa jutina mislim da je 2 ali opet nemojte posle mi jebati majku...ja ako odigram postavicu ovde
a mislim da ce dobiti juta, jeste b2b ali su ih zadnju dobili 9 razlike skoro bez Favorsa koji je igrao 10tak minuta i Hilla, hill najjaci igrac jute...sinoc se vratio.. ako gober odsece gasola+ kvalitetnija klupa jutina mislim da je 2 ali opet nemojte posle mi jebati majku...ja ako odigram postavicu ovde
izijem flips
a mislim da ce dobiti juta, jeste b2b ali su ih zadnju dobili 9 razlike skoro bez Favorsa koji je igrao 10tak minuta i Hilla, hill najjaci igrac jute...sinoc se vratio.. ako gober odsece gasola+ kvalitetnija klupa jutina mislim da je 2 ali opet nemojte posle mi jebati majku...ja ako odigram postavicu ovde
izijeme jel lauri i dalje ostaje plus?
izijeme ja hteo memfis da zategnem. Juti je b2b utakmica, namucise se sinoc protiv minesote... A ovi dobise GS, mora ima znaciti psihicki to. A slicnu kosarku igraju, samo sto memfis ima vise iskustva i to jbg
Aha, ja reko' ima još nešto sem BO. Ok, hvala.
I prosledite opet ako bude nekih izostanaka iznenadnih.
Međedi su mi favoriti
Upravo ovo što papet kaže
Sad pravim poslasticu sa underima igrača, ima da pozli maxbetu
od mene predlog:
Gasol minus
U redu jebo te bog!
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3151#post_3679110
poigrajmo sada
http://static.tumblr.com/f20418d4dac3303f5653efc4a178f44a/905zxhy/iQEmjbvys/tumblr_static_tumblr_mjatuzs0lg1rb4km6o1_500.gif
Onda ću vezati s dvojkom na klivlend da pretera kvotu 2.
zato sto psujes boga zato i nemas dobitaka
Šomi igra kad se igranka već završila, mi svi poigrali i seli da jedemo, a on tek sad igra sam kao budala na sred sale xd
Sta je BO?
'ajde da pravimo zajednički za večeras sprdnju neku sad kad svi imaju para od džabarija i vašingtona
Lilard +
ja mislim da ce dobiti juta, jeste b2b ali su ih zadnju dobili 9 razlike skoro bez Favorsa koji je igrao 10tak minuta i Hilla, hill najjaci igrac jute...sinoc se vratio.. ako gober odsece gasola+ kvalitetnija klupa jutina mislim da je 2 ali opet nemojte posle mi jebati majku...ja ako odigram postavicu ovde
Hahah sad će i gasol da bude bez glave vidim ja
izijem flips
somi ja mislim da je derzoan+ ali sve zavisi koga ce beverli cuvati