pa da, mene isprati sa 120 dinara, a nikolasa sa 5 soma, ok vidi se koga smatraš većim prijateljem, ali samo da znaš...nikolas ti nijednu reakciju nije posvetio, iako ih ima 400.
Sutra napustam mocart govna govnjiva odigram drugu cetvrtinu iz treceg puta jer kao nece da prihvati i menja kvote olimpijakos i neki e na te neke hendikep cetvrtine 4,5 i tek iz trece kao za soma jbg i sad 22:22 kraj cetvrtine i ja kao do jaja pogledam tiket pise treca cetvrtina hahahaah pa majku vam lopovsku jebem ko na pocetku druge cetvrtine igra trecu? Zamenio mi olos skinuo drugu kao i evo moze treca i naravno sad ocekujem da ih olimpijakos raznese u trecoj ko sto je red cak bih to i igrao da mi se nije ovo desilo za drugu
Visok prag tolerancije imam, doduše ni ja nisam bio cvećka štaviše xD
Ima li šta od ove zlojave?
Sta mislis da sam stvarno lud da mu uplatim 4000 za dojavu?
NE! Samo sam video reč dojava i ostalo nisam čitao, još počeo da me svrbi dlan rekoh to je to...
ludo je sinoc vece bilo igra mi se nesto mnogo danas, sinoc sam pukau jutu ali uhvatio derozana i wsh
Kaba i Đenka underi
simon 11.5+
bjelica 9.5+
jović 7.5 -
gudura 9.5 -
zvezda (-10.5) h2
Kajgana ispraceni ste sa 120 dinara. Ako dodje, iznos dovoljan za kupovinu gurmanske pljeskavice bice Vam poslat putem post neta.
Samo je hend na zvezdu 11.5
pa da, mene isprati sa 120 dinara, a nikolasa sa 5 soma, ok vidi se koga smatraš većim prijateljem, ali samo da znaš...nikolas ti nijednu reakciju nije posvetio, iako ih ima 400.
nisam bas hteo da ti napisem da ne dajem ni promil sanse tiketu da prodje, al vidim da si ukapirao i sam xd
ja te vise ne bih ispratio ni sa tudjim parama olosu belosvetski
majmune!
(kao napadam samo u coporu)
pa samo sa tudjim i mozes da me ispratis, jer svoje nemas, sirotane jedan
totalno sam razoruzan ovim odgovorom pa cu se povuci
nemojte se kladiti na bijele ljude
Sutra napustam mocart govna govnjiva odigram drugu cetvrtinu iz treceg puta jer kao nece da prihvati i menja kvote olimpijakos i neki e na te neke hendikep cetvrtine 4,5 i tek iz trece kao za soma jbg i sad 22:22 kraj cetvrtine i ja kao do jaja pogledam tiket pise treca cetvrtina hahahaah pa majku vam lopovsku jebem ko na pocetku druge cetvrtine igra trecu? Zamenio mi olos skinuo drugu kao i evo moze treca i naravno sad ocekujem da ih olimpijakos raznese u trecoj ko sto je red cak bih to i igrao da mi se nije ovo desilo za drugu
Sad cu ih unistiti na zvezda mega zbog ovoga gledajte sad
Ne daju mi da igram 2&- na zvezdu tako da ako mozete to rokajte u drugim kladzama 164,5 je granica ovde a 1,95 kvota milina za zategnuti