Кладионица

1. jeboite me ako nesto ne zele da isceniraju kao onaj jordanov Flu game, znaci da batler je kao bolestan pa onda uvali 50p..

2. jebeno ceo dan dramatizuju pa onda kao neke izjave tu sam nije bitno kako je meni vazno je da se zrtvujemo

3. pa za te pare ja bi dao da me jebe ceo stadion xd

4. Džimika se uplašio da će mu Turčin Kanter odseći glavu

5. meni deluje da ce ih jebati okc i ako ovo govno bude igralo

6. Pa i juta ti je delovala tako sinoć, i odsečena bobanova glava čini mi se da je baš tebi delovala!

7. Ne bih da prigovaram ali tebi je delovalo i da ce bobanu marjanovicu odseci glavu onomad...

8. Mada možda je taj što je izneo bobanovu glavu bio neko drugi, ne mogu da se setim baš...

9. U Maxbetu granica na Batlera 27.5 - 1.95

10. Taman sam hteo da napišem da možda papet zna to, i evo ga potvrđuje u istom trenutku! Slučajnost?

11. VRATI BOBANU GLAVU IZIJEM IZIJEM IZIJEEEM

12. Na Vejda granica 20.5 - 1.95
    Šta se dešava je l' i kod vas ovako?

13. Pa sta da vrati nisu je ni odsekli a rekao je da hoce...

14. Pa bobanu kad bi odsekli glavu ne bi mogao ni centra da igra jer bi onda bio na nekih 1.90...

Nije u sokeru, nikolas, 26.5 i 19.5, a kvote "normalne", 1.85 na sve.

15. U Maxbetu drže Dejvisa na 30.5 1.85 a u Mozzartu na 27.5 1.85

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.