Кладионица

1. To generalno nije loša ideja. Mada koliko znam te jadne male nikakve kladionice uglavnom "kupuju softvere" od velikih, npr. izijem master kladionica u poćuti otvori se i oni ne mogu da prave oni kvote i sve da rgaju, nego samo obezbede dobru internet konekciju :))))

I ono, plaćaju mocartu recimo mesečno iznajmljivanje, tj. procenat od dobitka kako već to su stvari tehničke prirode, a ovi se ponašaju kao da je i to njihova kladionica, ali vredi pokušati da zatvorimo jednu kladionicu napokon!

2. Drugar jedan dobar radi u seoskoj kladionici. Pokusao sam par puta (poslednji put sad kad je bilo ovo sa Denverom) da ga nazovem da mi odigra. Oni njegovi nista ne prepustaju slucaju, cim u drugim kladionicama pocne da pada kvota oni blokiraju hahha

Tako i onomad za crnogorce kad je neko dao da ce biti 5+ a mozda i 7+, ceo region igrao, pada kvota kod njih blokirano odma haha

3. и јел играо Џими на крају, ја ставио на Громове још кад Флипс рече да не може из кревета дустане

4. nesto malo al je zato promasio boga oca za to vreme

5. kurac malo! vise od vejda igrao a dao 1 (i slovima JEDAN) poen WTF

6. и јел играо Џими на крају, ја ставио на Громове још кад Флипс рече да не може из кревета дустане

Pa i ja isto tada eno vidi se vreme

7. Pap rekao sam to malopre cini mi se xd al sto je zajk nabo 6 igraca hahahahahahah jaoj majko

8. Danas coa ako ne pogodi bar 7 smatracu da mu je zajk odseko glavu xdd

9. geldajte ovo ja ne igram fubal ali izgleda da se utakmice igra unapred ili kako vec ovaj mannsfield a na sajtovima stoji sve normalno, ovi su dali gol i ja sam odigrao PP 1 3.05 sa 800 din
    http://www.t1x2.net/images/photos/73277/565/73a458eec621b512de0cd451.png

10. da, samo sto se danas igra kup a ne liga i ne igraju protiv dovera nego protiv oldhama.

11. A sta je ovaj uzvicnik?

12. Zamalo da zategnem jbt nisam ni video da je drugi protivnik

13. Na island protiv kine sasvim odlicna kvota jbt trebalo bi da ih island iscepa taman kineza bilo 13 na terenu. U jedan pocinje. Ja razmisljam dal pp2 da odigram 3 je kvota

14. Kaze riba da ostavim kladionicu, nece vise da ceka u krevetu win OKC-a.. Jebem ti veze toliko kvalitetnih kockara su unistile xd

15. Kazi joj da bi vise voleo da si poslusao ps-ov tip za island nego sto ste se mazili i zvali glupim nadimcima xd

16. 0:2 island idemo malena zivot je pred nama jedno sasvim fino 2,2 duplanje da se ima malo da se opusti za nba a ne juce stego se ko guzica jer me moj kosovac izdao i volters pusikarevic

17. Nikolase hoce biti prinove?

18. Za sada to nije u planu

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.