Кладионица

1. Moram da primetim da nikolas mnogo bolje gadja od kako se pomirio sa devojkom, nikolas sta tvoja devojka zeli da joj kupimo da bude srecna pa da useravamo kladze?

2. Devojka ima zlataru. Cenim da ne postoji nista materijalno sto mozemo da joj priustimo, a da to vec nema u svom posedu.

3. Kod nikolasove devojke u dnevnoj sobi na trpezariskom stolu uvek stoje bajadere.

4. kod nikolasove devojke klavir u gostinskoj sobi

5. Nikolasov punatz (vlasnik zlatare) ima dzemper crveni sa irvasom koji nosi samo za Bozic.

6. Ja se ne bih kladio, mozda zeli nesto sto moze da se kupi ali ne u prodavnici? Sta ako zeli bazuku npr ili divlju svinju koja bi iskidala tibetanskog mastifa ili dve jermenke(dobro ovo ne verujem) ili zeli da zaposli nikolasa ili domacu rakiju ja peko ili bundu od koale?

7. Imam ja krusku domacu i svinje domace. Za ostalo ne mogu pomoci.

8. Imam jazavicara, mozda da joj poklonimo stene jazavicara i prase pa da vidimo ko bi tu koga rastrgo.

9. Vidi da poneses tu krusku kad budes dolazio ovamo a ja cu se postarati da je nikolasova devojka dobije. Isto kao i obrenovcani rasnijevih 5 maraka hahahaah

10. hahaha ovo bas zvuci ohrabrujuce xd

11. A znas po kome je rasnin poslao pare? Ne bi verovao xd

12. Da li ce veceras mocni Lopez doci +, ide na Hauarda kome je radijus kretanja manje od 2m ko da je vezan lancem za kos, moze li pogoditi nekoliko trica te zabit preko 19.5

13. Legenda jr. 17 poena u 1/4, trojke 5/5...

14. alal vera slavnim ljudima kad im fali zar u grudima

15. ubaceno u beleske ^

16. Ocete da dajete neke enbiejeve ili da drkate kurac ceo dan?

17. Mislim drkajte vi slobodno al dajte i enbiejeve jbg

18. Prckate me solidno a bando :D

19. Aek H1 5.5
    Fuenlabrada 79.5 +
    Venecija 152.5 +

20. Hoćemo gađati crnog Grka under? Izlazi na megdan Lenardu

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.