Pa ako nema bredlija, to je plus na isaiju, prošli put kad bredli nije igrao isaija natrpao 38, a ti tek sad javljaš! Imaš li trunku stida sad, izijem?
nasao sam, svi su iz bostona ja sam opalio po vasingtonu i a u picku materinu kvota je preko 3 idemo vasingtone sinoc si me upropastio red je da vratis veceras
I samo me gortat izgleda izjeba na onom tiketu što sam nalupao danas, vol -, vestbruk -, vigins +, harden + i gortat mrtvi +, 10 mislim da je imao u prvom i evo...
Ostao još vučević da ako malo povadi stvar, al' to već ne mogu da pratim.
Edit: Jebem li mu ja mater nosatu, svi ostali prelagano baš, samo on našao da pojede govno.
Ne znam kolike ce granice biti jer nema ponude jos ali sam za neke stvari prilicno siguran:
Tomic - Jer Birc sabija kolko dobro igra odbranu najveci test u vidu judoa ili singltona je odradio lagano
Lendord + Kod kuce divlja standardno igraju protiv brosea koji igra na vise poena bice rokanja solidnog
Bogdan - Njega bih danas smeo minus i da je spreman jer kapiram da je zvezda 90% najboljih spoljnih igraca zadrzala u minusu. A ovako nespreman na branka...ne iskljucujem ni njegovu povredu u drugoj cetvrtini xd plus nema sudija iz aba lige da izvede 72 bacanja xdd
Judo/veseli/antic + Jedan nas mora natrpati jbg. Tj jedan od ove dvojice i antic koji na nama odrzava karijeru u zivotu mamu mu jebem
Biaboa + Pridjoni se smorio i zavrsio karijeru haha koji car pa ce crncuga dobiti njegove minute plus nije neki fan asistencija. Plus lik igra samo u el protiv reala u ligi 0p imao smara ga valjda sta li
Avery Bradley...out.
Jaylen Brown (ankle) is out.
Amir Johnson (ankle sprain) is out.
Tyler Zeller reamins out.
...................................................
ne igra LAVINE
izijem flips
Avery Bradley...out.
Jaylen Brown (ankle) is out.
Amir Johnson (ankle sprain) is out.
Tyler Zeller reamins out.
...................................................
ne igra LAVINE
Pa ako nema bredlija, to je plus na isaiju, prošli put kad bredli nije igrao isaija natrpao 38, a ti tek sad javljaš! Imaš li trunku stida sad, izijem?
dabogda me pogodila prist :D
Isaija je ajzea tomas? Kad igra on? I jesu ovi prvi svi iz bostona? Pusite kurac nervirate me sada
nasao sam, svi su iz bostona ja sam opalio po vasingtonu i a u picku materinu kvota je preko 3 idemo vasingtone sinoc si me upropastio red je da vratis veceras
e pa ako su svi iz bostona bas sam ubo koga da ispostujem nocas lolo
uhvatio filadelfiju da smanjuje razliku kad je njujork vodio 14 razlike, nerealno bilo da ih useru toliko do poluvremena
sada se embid izgleda povredio, moze se probati da ce njujork da ih odere bez njega su kurac
ipak igra drugo poluvreme, prastajte
dobi fila u zadnjoj sekundi au navijao sam za vas nadam se da ste makar malo zategli, ja prosao nesto sitno u lajvu
I samo me gortat izgleda izjeba na onom tiketu što sam nalupao danas, vol -, vestbruk -, vigins +, harden + i gortat mrtvi +, 10 mislim da je imao u prvom i evo...
Ostao još vučević da ako malo povadi stvar, al' to već ne mogu da pratim.
Edit: Jebem li mu ja mater nosatu, svi ostali prelagano baš, samo on našao da pojede govno.
mene isprca vasington, totalni raspad u zadnjoj cetvrtini
jel nisi igrao filadelfiju bre ti?
ne mogu ni ja da cekam vucevica nek se tera u kurac radim ujutru
sreca pa nisam opalio po hjustonu u lajvu a 3 puta sam bio na klik od toga
Nisam brt, mislim da je izijem pominjao keca tu, pomešao si nešto :)
E što mi usra veče govno ćelavo, a mogli smo zijan da pravimo sutra za el. I ovako ćemo, ali para nikad dosta.
zajebavas? jos se ja razmisljao da bacim nesto na phi kako nisam jebo me otac xd
mene wash smorio, bio mi perjanica danas njega sam najvise zategao. valjda ce doci vucevic pa da budem u plusu. odoh spavati poz medeni lepo spavaj mi
Sportklub prenosi Denver večeras od 21h, a koliko sam video u narednih deset dana ima devet prenosa gde je većina u gledeljivom terminu.
Bravo za vucevica bravo za viginsa bravo za izijema koji se vraca na stare staze slave
Na drugom: izdao me plamli izdao me brat :( vigins+adams+plamli moracu neko vreme da ga ne guram na tikete vezao je dva minusa
Ne znam kolike ce granice biti jer nema ponude jos ali sam za neke stvari prilicno siguran:
Tomic - Jer Birc sabija kolko dobro igra odbranu najveci test u vidu judoa ili singltona je odradio lagano
Lendord + Kod kuce divlja standardno igraju protiv brosea koji igra na vise poena bice rokanja solidnog
Bogdan - Njega bih danas smeo minus i da je spreman jer kapiram da je zvezda 90% najboljih spoljnih igraca zadrzala u minusu. A ovako nespreman na branka...ne iskljucujem ni njegovu povredu u drugoj cetvrtini xd plus nema sudija iz aba lige da izvede 72 bacanja xdd
Judo/veseli/antic + Jedan nas mora natrpati jbg. Tj jedan od ove dvojice i antic koji na nama odrzava karijeru u zivotu mamu mu jebem
Biaboa + Pridjoni se smorio i zavrsio karijeru haha koji car pa ce crncuga dobiti njegove minute plus nije neki fan asistencija. Plus lik igra samo u el protiv reala u ligi 0p imao smara ga valjda sta li
Na 4 ni blizu, i na petom gde sve pluseve prodjoh,dodam Vucevica minus i padnem govnara.
Al ako ga je neko cekao plus,onda da ne zalim toliko.
Veceras samo Simon,za bezbriznost!