Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ja juce prepisem samo hangu i tu padnem, o zasto na europske nebitne lige igram kad znam da je jedini pravi izbor en bi ej
BRAĆO REKAO SAM VEĆ NA PETAK 13. ZMIJE SE JURE
Neću da kačim ništa video sam jednog igrača kojeg sam mislio da je siguran na tilmotiketu izbacio sam ga odma.
ŠOMI #14 OSVETIĆU TE ZA RAJSA VEČERAS
znaci maxbet > pinbet> mocart ok prebacicu sa racuna ako nesto uleti veceras ako ne vadim ovo sto je ostalo i zbogom kockanje :>
Maxbet zmija
Simon 10.5 -
Micov 13.5 +
Šilb 12.5 -
Motum 10.5 +
Pangos 7.5 +
Vesterman 7.5 -
Jankunas skokovi 5.5 +
Danston 10.5 -
Burusis skokovi 4.5 -
Ertel asistencije 6.5 -
Ljulj 18.5 +
Mačijulis 8.5 +
Cirbes 7.5 -
http://image.prntscr.com/image/95395c3f53814b2f8f65830a4709a32d.png
Ja usao 1050 + ne igra zvezda pa ne ocekujem neku nervozu danas-jedan sasvim opusten petak
Je l realno da je ovaj Armani ovoliko smeće. Kako trpe onu govnurdu nepismenu Repešu nije mi jasno.
Plajs usao, bravo momce
Jebo me kalnietis u dupe
Klasičan BO, neće dekolo i teodosić ukupno još 10 minuta provesti u igri u nastavku. Jbg, lepo krenulo i kurac. A ovamo galatasaraj jebe, moraće malo da se raspucaju.
Šta je BO?
pa sta, dekolou i treba jos desetak minuta da utera u plus xd
Ma moći će, taman će ona dva slobodna s kraja prvog poluvremena da presude, a i sad će laganije da se igra, ide cska na preko 110 ovde sad.
A i ovi sa galatasaraj - žalgiris se trgli malo, sad ima nade i tu za plus.
ima da pocnem zorana dragica svako kolo da igram minus
Ako mu ne svuku granicu na 4.5, ubedljivo najpreplaćeniji igrač u evropi, iako ne znam koliko je plaćen, ali kapiram da u armaniju nema ispod 500k.
de ce vestermane jebem li ti oca i majku, kad pre dade 5 u usta ga jebem
Za 5min 3 poena cska hahah odlican ce biti dekolo vidim jebem opet sebe usta budalu govnjivu
krunoslav usao u plus srusio mi zmijicu od 50 dinara :(
armine pa dobro bi bilo da se malo raspuca armani da dekolo pegla do kraja da ne izlazi, na kraju ce da napamprci 10/10 bacanja
fridzon+voroncevic vise poena od dekolo+teo hahahah pa nemojte me ljudi jebati
Mačka evo ga čuo nas je, odma' 2+1