Кладионица

1. Требало ми десет минута да препишем ово лол, никад нисам играо тенис, а у Сокеру другачије ознаке. Федерера и Кербер сам ставио т.р. 3:0 и 2:0, то је ваљда то. И једино што је граница на Мареја 26,5, али јебига кад немају додатне границе. Ал нек стане и на 27, неће ми баш избити много из џепа.

И да, коначно сам прошао тикет олееееее

Само је срање што се Ливерпул опростио од титуле, тако да ми је драго што нисам могао да гледам друго полувреме, разочарао бих се више тако.

2. A šta si radio drugo poluvreme? Dživdzanisao? Što Šomi, Putinka i ja nemožemo???

3. Stevane cestitam na 100k lajkova, definitivno najuspesnija stranica, pa i projekat(na tarzaniju mislim), koji je potekao sa vukajlije, odlicno vaganje izmedju klasicnih i mejnstrim fazona i fora, a materijal je nepresusan, plus doprinos publike, ma milina, posebno kad si se otarasio parazita ovih, nebo je granica, srecan rodjendan druze

4. Haha pička tí materina ajd reci da ne misliš tako zadaviću te ko pile!!!
    Nema ovde mesta šali, Dživdžan nas sve boli!

5. Kakvo sam ja gramzivo govno, uplatim sinoc nesto sitno na maxbet i reko aj bacim prvi tiket, odigrao klarksona +, taunsa i hardena manje, i malo mi i ofc da pojacam kvotu protiv odigram Memfis protiv "oslabljenog" Cikaga, odvalise ih ovi i to u gostima, pa dokle vise..

6. Kosovac zauzeto
    Ne igraju vejd i mirotic veceras a na batlera je 23,5 rokajte dok ne dignu lopovi

Sad sam te poslušao i više nikad!

E srećan rođendan Stevane, veliki da porasteš

7. Hahahaha duvaj ga majmuncino na 3 tiketa sam ga imao

8. I to gledaj ovo jedini on u minus pajser kljakavi LJUDI OVO JE BIO DUKKIN INFO JA SAM SAMO HTEO DA JA PRENESEM DA JA BUDEM PAMETAN ALI POSTO JE PAO NEKA ON BUDE GLUP JA IPAK IMAM NEKO IME
    http://i.imgur.com/kahSRi5.png

9. Nemoj sad na mene da svaljuješ mejmune, kakvo ime ti imaš, ladno te ovde niko za batlera nije ispratio, niko se nije ni osvrnuo na tvoj predlog
    Mada sam sam kriv kad tebe slušam za košarku jbt, kao ti znaš, ti imaš info

10. Haha a stvarno maler, lik igrao 37 min i ništa, zato moćni MEKDERMOT 31 poen

11. Ja ne znam ni ko je taj hahahaah

12. Zna ga tilmo, zna mu i usage rate xD

13. Poslao mi ortak malopre, jebem ti srecu, samo Hjuston.

http://i.imgur.com/9NXBZrp.jpg

Ja ni blizu.

14. Dajte neke nba za veceras jako sam ljut

15. Sta li jede govna ovaj Federer. Prepisao to od nikolasa, jos to mi treba

16. Hajns 8.5 +
    Kajmakoglu 6.5 -
    Printezis 13.5 +
    Lodžeski 10.5 -
    Papanikolau 7.5 -
    Kalatis 12.5 -
    Singlton 10.5 +
    Džejms 11.5 +

17. Ovo ako dodje ja sam vladika

18. a di pratite koseve?nije evroliga.grcki kup i uniks cska.

19. Ima Armin neki sajt vidi s njim

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.