Кладионица

1. Na kraju nalupetam ovo, da pratim pošto ide prenos:

Golden Stejt 1 i 227.5 -
    Kari 27.5 +
    Lebron 27.5 +
    Tompson 20.5 -
    Lav 18.5 -

Kako bih lepo zatezao sad redom da ibaka nije rešio da me pojebe kvalitetno, ovako nemam volje.

2. koji kurac jebote koji kurac jebeni vise i klivlend

3. Kakvo razbijanje pičke jebemti, ko bi ovo očekivao.

4. Čak i pačulia jebeni sipa aahahhah

5. Smanjice klivlend ovo ne moze gs da igra ovako do kraja pa da ga jebem

6. Ili bar ja navijam za klivlend hahaah

7. Vidi ovog karija debila

8. jebeni lav ubacio 3p za poluvreme..jebem ti majku u picku sakatu vidi se da nije normalan

9. Ja sam lava samo jednom odigrao plus kad nije igrao lebron i video sam da je sakato govedo i necu ga odigrati nikad vise nepredvidiv je ko mlaz pisacke ujutru

10. Navijam i ja za CLE ali ovi sipaju kao u nerotkinju...

11. A jebem ga morao bi i taj sut da stane malo ako do kraja budu sutirali 50% za tri onda ga jebi

12. uglavnom sahranise me ove sedmice od one utakmice sa portlandom od kako je korver dosao

13. I ja mislim da će klivlend da smanji, sad je 29, a ponuđen hendikep 25.5, videću na početku treće da li da gađam dvojku tu.

14. nema sanse nece smanjiti ubice ih 20 razl jer ocigledno je da imaju neki interni problem

15. Voleo bih da džejms iznabada grina do kraja utakmice i odseče mu glavu kao što su nekom ranije navodno sekli glavu...

16. Igraju kao da ne govore, tako mi deluju.

17. ne gledam utakmicu jer pratim sve rezultate i poene ovoga sto se igra, ali pratim an twiteru one vinese sto izbacuju iz tekme na par momenata i meni isto tako deluje

18. eric bledsoe moj djeda

19. Како је ретардирана ова публика

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.