Кладионица

1. Ja nisam razumeo ovaj skec sa mamom i tatom :(

2. Čestitke, ps, evo pošto ne znam jel muško il žensko, ti uzmi odgovarajuće
    http://www.duhoviti.com/images/2016/cestitka-beba-1.jpg
    http://www.duhoviti.com/images/2016/cestitka-beba-2.jpg
    a ovo što ostane višak podaj nekom prethodnom djetetu xD

3. a znate li da je predrazinjo umro na brodu sto je otisao da radi

4. šta, kerče postalo tata? četvrti put?

5. Aleksandra-rodila se

6. izijem flips

a znate li da je predrazinjo umro na brodu sto je otisao da radi

nema veze, ima još jedan isti takav, samo živ xD

7. Pa da, šta očekivati od čoveka koji laže nonstop: "e, ne treba čoveku sad čestitati na dobitnom tiketu, nego kad dobije sina onda mu kažeš a je l' se sećaš onog tiketa iz 2011. pa mu čestitaš na gomilu sve", pa onda kako su bobanu odsekli glavu, pa kako klivlend gubi namerno, pa kako je predrag umro na brodu, pa kako je armin poginuo od bombe, šta je sledeće pitam ja vas...

8. e ja psetu dva puta cestitam i sad nzm dal namerno nece da mi kaze hvala ili ne vidi :D

9. Pa kad mu nisi čestitao za tiket ujedno

10. Hvala izijem aj sutra do madere na paelju

11. čestitam brate slatki, dabogda dobio na kladionici

12. Coa ti si i dalje pusikarevic cisto da eto kazem i to

13. Fala flavni al ne treba mi kladza eto

14. I isterace u plus detroit i lejkersi pa jbmti ti ave i srecu glupu kakve kesetine lejkerai mrtvi sad ce boban da im poskida glave

15. dabogda nabili klinove u oci jabariju pakeru

16. joj slusajte ovo, odem danas da podignem pare u intesu, i sad kako ulazis pored automata za redni broj ima onaj kao jedan cuvar, obezbedjenje kao i svaki put kad ulazim ja mu se javim kazem dobar dan. Danas ulazim i taman sto sam zausto da kazem on meni: MRS JEBEM TI MATER U PICKU, MRS JEBEM TI MATER U PICKU! i zamanjuje onim flajerima prospektima na mene

17. koliko mi se place od ovog mog zivota bednog

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.