Кладионица

1. Nije sramota roditi se siromasan, ali jeste umreti siromasan

2. i čekam mrtvi tvente gg3+, u 35.minutu 1:1, evo sad je 81. 1:1 i dalje, ako ne dodje neka ide sve u pičku materinu

3. i to stavio gg, al mi mala kvota 1.70

4. Zito ili svarcvald torta na vama je

5. kakva torta, ima da umrvim piškote i da kusam tako na suvo jebeno

6. Hahahh da zapire onako u grlu, tek neka suza kane u usta da ublazi bol u grlu, ali ne i u srcu

7. Hahahaahah d tema is bek

8. ali gg3+ je takva prevara od igre da to nije zdravo.

veća kvota solidno u odnosu na gg i onda se majmuni poput mene zalete, jer baš ako dodje 1:1 nek se jebu odma

9. Ma uteraj mi kurac stutgarte u 45+2

10. http://image.prntscr.com/image/e1ba5d0ed8854c6383dd688e05a3c3fe.png

jebeno sam probao da odigram tiket sa pola dinara, toliko sam jadan

11. Daj somi podatke da ti uplatimo sto dinara al nemoj da se bahatis odmah nego da razvuces to do kraja meseca

12. nemoj me jebati brate, nemoj me jebati...

13. kako bih voleo samo jednom da zaplešem danas...

14. jesi pukao onih 4 od evrolige ili podigao

15. Pa jesi uzeo 6k na evroligu nisi valjda digao te pare, a nemoguce da si odigrao 60 tiketa u tako kratkom roku

16. Pa ozbiljno daj podatke sta se ljutis doduse ovo posle te jebem malo al realno nisam ni mislio da ti uplatim sto kinti bilo bi me blam jebote

17. Hahahah uplatim ti kurac majmune nisam znao da si prosao nesto

18. digao sam kurcinu xD

(ovde je bila slika sa 30 promacenih tiketa koju sam maknuo jer me stid)

19. Cekaj brate da te pitam nesto al ozb sada keve mi: kako si jebeno uspeo da promasis 30 tiketa za redom sta igras bre ti to??

20. izbegavam da dizem pare u sokeru, jer mi je nalog kajgana pa mi se smeju uvek...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.