Кладионица

1. arminove dlake precudne

2. preretke a dugacke ko griva

3. evo i moje nabio sam je gde se kafa drzi
    http://i.imgur.com/2LBW8Kw.jpg

4. Kosovac, brate, ako ti je kurac veličine šake, onda razumem što si se 4 puta razvodio xD #Skech

5. Je l ovo vezbas za tursku kafu

6. Brt ogromna mi je saka ima vise od 20cm

7. Pa znam, jadne nisu mogle da izdrže više xD

8. Plavusan sam pap pa mi nije jaka dlaka valjda, mada mozda na slici samo tako ispalo
    Fejskliner ata se ti momci ljube kod tebe

9. Je l moze neko da namontira na ovoj mojoj slici kao da drkam kurac nekome

10. Plavusan sam pap pa mi nije jaka dlaka valjda, mada mozda na slici samo tako ispalo

waaaat?

11. Pa znas crnci sto imaju kosu ko zica neka jebena, nama svetlima je mekana bas

12. Prihvatio opkladu Bombaševu, umesto Rasnog. Jebeš sliku, manja sramota od one njegove xD

13. Ne to nego nisam znao da si plavusan

14. kako ti stoje dlake uvako uspravno

15. Arm ja bi namontirao kako drkas moj kurac ali mali si krug napravio jbg xd

16. sad cu da jurim izijema ako bude postavljao po forumu i druge delove tela pa da ga sklapam kao egzodiju

17. baš ti dobro stoje dlake ali nemoj plakati

18. Izijem inace ima najcudnije ruke ovde nekako zdepaste

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.