Кладионица

1. Sto nisi kao i ja poslusao arminga za vejda? I kajri ide solidno, bez lebrona i lava je bio mast hev da se pederski izrazim

2. Ja rekao stecu al moze da se odnosi i na tebe haha

3. Ej, u dva kola izgube sa 20 razlike od relativno bednih ekipa, mislim majami i orlando jbg, oni su po kvalitetu malo iznad bruklina, sakramenta i ostalih tu... Očito da nešto ne štima kod njih, 'ajde da su bili toronto i boston npr. pa i da razumem da puknu kao zvečke, ali ovo...

4. Jbg, ja pisao još u osam kad sam išao da dignem pare s računa.

5. Одиграо сам већ кад је Армин написао за Вејда.

А размишљао сам о Ирвингу и Корверу, али сам изабрао Батлера јер "мора најбољи играч да повуче да би имали шансу да добију Кливленд, он је сигурица".

6. 16 у трећој, браво мајсторе, ајмо још девет за победу, за други највећи српски град на свету, за САО Крајину и попа Момчила

7. Za moje 3 glave xd

8. A cekam i vejda za vejd i irving + i cikago hendikep 10,5

9. Вејда на 20,5?

10. Irving prebacio a i cikago hendikep kapiram da je dosao xdd

11. A isprimao se na asistencije pajser sada i ima da ga izvede jos malo sto.posto

12. Ваљда ће дати још два коша. Батлер се можда ни не врати у игру, ако се Кливленд мало не приближи, лоше изгледају.

13. Valjda, jos 50e imam ako to dodje

14. Spustaju ovi majku im jebem ajde vracaj batlera jebes i vejda i sve

15. Valjda ne mogu da stignu 10 za 3 minuta u picku materinu ako mi se ovo opet desi prestajem da se kladim zauvek eto

A mogao bi vejd dati jos kos pa da poigravamo ovuda

16. Батлер опет убацио у нооб мод, једну четвртину одиграо ко цар, остале три никако. Вејду још кош фали.

17. A vidim, promasio.dva suta pajser valjda ce sutnuti jos jednom do kraja

Cikago je dosao kvota 6 jebi karaj prdi

18. Evo vejda, poigrajmo stec

19. хахахах код мене тек сад вејд дао, пре 10 сек

честитке

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.