Кладионица

1. а и пилићарим на по 5/10 улог да могу да се играм дуже.

2. Ma ja cu spickam sad to al ne deluje mi da cu uci vise jer mi izgleda debilski(nisam probao jos ajde eto da ne serem unapred)

3. па јесте дебилски само ја ето нисам никад видео овакву платформу за игру па ми је до јаја. а и џабе је.

4. овај сад што дели је слепац досадни, она пичка је била забавнија много.

пс, 'ајде кад се региструјеш бани на овај најмањи сто за холдем где је минимални улог 1 динар, да видим да л' је и код тебе исти овај смрда.

5. у ствари шта да видим, јесте сигурно.

6. шта је одједном нема никог, сви потрчали по 500 динара бонуса хаха

7. Eto sjebao sam napravio 1500 sa 500 i navalio na zero, on sibao malu i kurac

8. Ni blizu ovo nije koliko si stete napravio, ali je dobar korak ka iskupljenju

9. јебем ли му матер откад је сео за астал нисам добио штих у дељењу гробина једна нека иде на одмор сад време је.

10. хаха оде сад ми је опет нека пичка, додуше ружнија од оне прве, сад ће бити боље ваљда.

11. Nece da mi udje u holdem kaze samo sa desktopa

12. а па да ја сам на лаптопу не знам може ли с телефона

13. Evo me tu sam coa kaze da je aleksandarkg za stolom hahahaahah

14. 'ајде армине упадни на холдем имамо чет тамо можемо да правимо спрдачину хаха

15. Meni ne radi tastatura napisao sam samo "aaaaaaa" xd

16. 5 puta za redom imam A 3

17. и мени коначно поче да даје неке нормалније карте, онај слепац ме уби, ишао на рулет да се чупам па се вратио сад на холдем.

на који улог ти играш, исто 10?

18. Stizem ako moze preko telefona

19. ne znam, probaj, ps nije mogao.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.