Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Doslo vreme da izginem na srpska govna, kec Vozdovac I gg Vojvodina.
Па да, кура курчевић.
2.75 Ирац, нек иде ћивот. 12/88
Samo Birmingem Riding 3+ ruše 5.5k...pa jebem vam majku šugavu za jedan jebeni gol.
torino sasuolo na golove. imaju dobre napade,a suplje odbrane.ja cu torino 1 i 3+. i nesto sa gg je skroz ok opcija.
monako marselj golovi.igraju redovno na golove. 1 i 3+ mi je skroz ok opcija.
hanover salke 3 +.dobra kvota. 1.75.
Nije mi jasno kako monako nastavlja da melje a prodali 80% prvog tima.
Timsi duh
Борац Сарајево 1
2,25
10% патриотизам
90% пук'о ФК Сарајево као звечка
sve pratim zdralove savijam od omasenih tiketa napravio sam 7000000 zdralova :D
Sion - Bazel GG
Šturm - Salzburg GG
Gent - Anderleht GG 3+
Torino - Sasuolo tim1 2-3
Zvezda - Partizan 3+
ajde lepotani iz totnama pa da izgori sve
Trebalo je da znam da si ih igrao, a ja se kao nadao da će još iz keca, idi bre u pičku materinu sledeći put makar napiši unapred šta si igrao da znam da se ne nadam xd
Kako je lud ovaj mane au au
ej ti decko ne znas s kim se drkas umesto da sibris preko puta
Pa dobro majmune 'ajde sad neka daju gol do kraja poluvremena ako nisi baksuz 'ajde da vidimo baš
Dace ga kurac kad ste vas dvojica igrali pu baksuzi jedni
I ja ih imam 1-1&3+ xD
Arsenal 2 sam igrao...
Kao da gledam Liverpul - Krupa...
Tu mi je gg3+ na lpul-ars al' sad kad vidim da su svi odavde igrali totenhem iz keca u kec jasno mi je što neće