Кладионица

1. Ja igrao tacan rez 1:0

2. тикет на стакленим ногама

3. Sad se nadam da izbleji ovako makar do 70-og pa da branim jbg

4. ja na rusiju ali nisam imao iljadu nego nešto manje

5. Kakvi su ovo amateri, zapamtio sam ih 2002 kad su im njemci dali 8 komada evo su jos iste nubine.

6. Imace gol razliku 1:17 kolko se raspadaju. Ja mislio malo naboj malo bunker ovo-ono kad ono rusi poznati po ofanzivnom fudbalu metnuse dva u prvom

7. Al ce popadati kvote protiv SA mamu im jebem a ne stizem da odigram tikete nikako

8. Маестро ♦
    Ako rusija saudijska arabija udje 4+ ja pojedem svoj kurac

pre 2 dana

E moj ti, ko ne veruje djoksu ostaje bez djoksa

Prijatno

9. Hahahahaha
    Odo na pivo

10. Ahhahahahhahaha

Jbg sad moram da ga pojedem

11. hahahah pad tiketa i jedenje djoksa, odlican kombo

12. Pod kojom je sifrom utakmica Egipat - Urugvaj u Mocartu, moze li ko da mi vidi, ne moze sa telefona

13. ne verujem, to je samo fora, igraće on verovatno

14. на основу чега је бре квота на уругвај 1.65 и на мароко 2.35 о чему се ту ради зашто се то не би везало данас за крупне новце

15. Na urugvaj je ok kvota i igracu na njih ali ova druga se crta 0:0 jbg igraju ultradefanzivno i jedni i drugi plus neki podaci da su u kvalifikacijama klinsitovali jedni 6 drugi 8 puta da su neporazeni brda vremena itd

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.