Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
A i igraju protiv camuga glupavih takodje
Mora ispratim helsinga sa somacom da vidimo dal ga sere i dalje ili je jeo govna
ja na fra i arg. najvažnije je da se igra rezonski, mala kvota a jača uplata. ostavio sam malo od dobitaka da se vadim na hrvatsku ako neko kiksa.
auu, baš mi je juče Maroko uterao ku*ac, pa sad sam u minusu 4.000
danas se vadim... nadam se
Pa zato sam i mislio nešta na AUS
https://img.fifa.com/image/upload/t_l3/fedxomxzjtdorqai8efc.jpg
Nekako mi više ulivaju poverenje od ovih majmunčina bukvalno
https://dj0j0ofql4htg.cloudfront.net/cms2/image_manager/uploads/News/278084/7/1503578072_37bbd.jpg
Kad tad ce neko da iznenadi. Badajmi se ne danas.
Pa Iran iznenadio xd
Autogolom xq Tu uzimamo lovu na POR i ESP daju tri komada min, ono kako oni gube loptu nisam video ni na tekmi FK Prigrevica - FK Bohorovo
A Peru Danska niko ne sme da igra?
Ne vidim zasto bi Hrvati dobili Nigeriju, ovi imaju Mozesa Igala i Ivobija u napadu, tri zveri dok ustase moraju sve na mandzukica da salju
Doduse skidam im kapu za vezni red Modric Rakitic Perisic
Reći ću ti jednu prosto upakovanu istinu
Lupaš jebene gluposti
Hrvati imaju timčinu i vrlo lako mogu i argentince da popiške
hahahahahhaha videcemo
Messi Dybala Higuain Aguero
Pa ja ne znam kako si ti zamislio da ta četvorka bude zajedno na terenu, dibala fasuje klupu a vrlo moguće i iguain, da si rekao dimaria pa ok
A hrvatima na klupi bleje brozović kovačić kalinić pa ja ne znam ima li na prvenstvu jačeg veznog reda, a i odbrana nije toliko gubava, ima kiksara tu, ali mogu i da odigraju vrhunske utakmice lovren vrsaljko i ekipa
Sreca pa Argentinci nemaju stopere iz Junajteda i Sitija
A mocni hrvati iz besiktasa i liverpula
Ma da brate markos roho štoperčina za lovrena u pravu si jbg šta ja lupam gluposti ovuda
pa naravno da jeste, lovren kiksara glupa